| Vecina a întrebat:

As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari si esecuri, el este cel care intruchipeaza calitatile pe care le caut la un tip si care simt ca m-ar completa.Sunt constienta de faptul ca s-ar putea lasat condus de aparente si ca nu ar vrea sa se "Lege" cu o pustoaica, insa eu caut o relatie serioasa, de lunga durata alaturi de un om care sa ma accepte si pe care sa-l accept asa cum este.Cum as putea face sa-l cuceresc, sa-i atrag atentia discret? Si care considerati ca ar fi avantajele si dezavantajele unei astfel de relatII? VA MULTUMESC TUTUROR!

Răspuns Câştigător
| 2696 a răspuns:

Avantajele ar fi ca are experienta in toate domeniile si ca se cumporta matur dar din pacate sunt foarte multe dezavantaje : s.ar putea sa nu te vrea, el are un grup mai in varsta de prieteni cu alte gusturi. Un baiat de 30 de ani nu prea iese sa se dezistreze in cluburi si nici in localuri.(poate decat sa bea o bere) Eu zic sa mai cautiwinking e doar o tentatie de moment dar crede-ma ca mai sunt multi baieti maturi(prietenul meu are 17 ani si gandeste super) sunt multumita e el si nu are cine stie ce varsta. ceea ce vrei tu este asemanator cu o pofta de la fastfood, vrei pe moment dar dupa iti dai seama ca te-ai saturat si nu mai ai nevoie. Poti sa-i atragi atentia interesandu-te de hobbyurile lui dar nu insista daca vezi ca nu iese nimic. Iesi mai des mai ales ca e vara si cunoaste tipi noi, cu siguranta e unu pregatit si pentru tinewinking

6 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu e nimci rau in asta.Chiar e foarte bine pentru ca este un tip matur si stie ce vrea de la viata.
Cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa ii zici ca vrei o relatie serioasa cu el de lunga durata ca iti place cum gandeste etc

| Linda a răspuns:

Poti sa-i scrii o scrisoare cu lucruri despre tine, ce e important, ce-ti doresti in viata. Vezi daca-ti place ce raspunde.

| Micheline a răspuns:

Se zice ca dragostea nu are varsta. Avantaje sau dezavantaje nu pot sa zic fiindca nu cunosc persoana respectiva.Despre o relatie intre voi nu stiu ce as putea spune.Incearca sa vb si cu parintii[desi nu cred ca ar fi de acord]. De ce crezi ca el ar fi barbatul perfect pentru tine? sunt o multime de baieti de-o seama cu tine.Eu zic sa nu te grabesti si sa stai si sa te gandesti bine la ceea ce faci ca dupa aceea sa nu iti para rauwinking. Totusi e o diferenta cam mare de varsta.Gandeste-te foarte bine.Mai sfatuieste-te cu o prietena sau cu cine crezi tu ca e bine.
Succes:*

| Elyxx a răspuns:

Buna, cred ca ar fi bine sa vorbesti deschis cu elhappy sa ii zici ca ceea ce simti pentru el este cu adevarat dragoste nu interes.Sa ii spui ca ai fi cea mai fericita daca ti'ar acorda o sansa si ca i'ai putea dovedii cat de mult il iubesti si ca il poti face un barbat fericithappy

Sper sa iti fie de foloshappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu iti traiesti tu viata in loc sa seduci un bosorog straight face. Ce dracu sunt o gramada de baieti frumosi de varsta ta si tu umbli dupa un batranstraight face. Alea vrea copii nu distractiewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tu vrei sa fi cu el doar pentru bani esti prea tanara ca sa ti placa tie da unu da 30 ani altceva nu vrei da la el