Buna, dragul meu, nu te ingrijora ca nu ai de ce... orice inceput e mai greu, dar ai sa vezi ca totul va fi bine.Lasa sa vian totul de la sine, nu te speria ca nu e asa grav, e normal sa nu te descurci din prima, pur si simplu daca ea se apropie sa te sarute, las-o pe ea sa te conduca, apoi incetul cu incetul sarut-o si tu, relaxeaza-te, ai sa vezi ca e mai simplu decat pare!
Ai 14-15 ani deci... e timpul sa inveti, asa ca lasa-te dus de val.nu te mai panica atata!
Lucian, nu iti fa atatea probleme. Cand crezi ca e momentul fa-o. De preferat o pupi pe obraz cand va vedeti si cand te desparti de ea o saruti. Si de atunci incepi sa o saruti mereu. Sau poti face ca mine si sa iei initiativa de cand va vedeti. E normal sa ai emotii. Conteaza sarutul foarte mult pentru ca se vad in el emotiile tale. Nu iti fa griji. O sa fie bine.
Ce este asa greu?! Prima data este de ajuns doar sa o saruti atingandu-i buzele. Apoi sa o saruti prinzandu-i buza intre buzele tale usor si cand te vei simti pregatit sa ii oferi un sarut ca lumea ca sa zic asa. ia-o in brate pune-i mana la baza urechii aproprie-ti buzele usor de ale ei si baga-i limba usor in gura si maseaza-i varful limbii adica french.[inainte anunt-o sa fie pregatita cum vrei sa o saruti sa nu fie un sarut "gol" ca e neplacut].
Bafta!
Nu e ceva care se invata de la altii, e o experienta pe care o traiesti u si nu e asa de greu pe cat iti imaginezi, de fapt nu e greu deloc si e chiar placut.
Dc pentru unii sarutul reprezinta ceva greu, incearca si o sa vezi!
Fiecare sarut e unic in felul lui. Nu incerca sa faci ceva ce ai vazut la televizor sau pe net, pentru ca nu va ajuta. lasa-te dus de val si misca-ti buzele nu sta ca o statuie. Daca e si crezi ca te va ajuta puneti mainile pe talia ei ca sa o ti in brate sau de gat daca vrei. Asa am fost si eu prima data si am trecut peste. Sunt sigura ca te vei descurca...
Vai.sarutul nu este ceva care se invata! nu conteaza daca partenera ta a mai sarutat sau nuh. tu te apropii de ea, ichizi ochii, deschizi gura si ii bagi limba in gura, o misti usor pe langa a ei si e totul perfect(iti misti si buzele). nici nu o sa isi dea seama ca u nu ai mai sarutat de nimeni. te lasi dus de val...cred ca toti suntem asa cand e vb de primul sarut sau de prima partida de dragoste. deci linisteste-te si lasate condus de...sentimente.bye!
Cand sunteti singuri preia tu initiativa! Nu te panica pentru ca nu e bine! Daca nu poti macar las`o pe ea sa faca primul pas si apoi lasa`te purtat de val. Dupa iti va fi mult mai usor sa o faci a 2a oara si tot asa! Multa bafta!:*
Eu sarut fata inainte sa stau cu ea. ca daca nu o sarut cand nu se asteapta zice ca sunt timid, si nu prea ai sta unui baiat sa fie timid.
Nimeni nu se naste invatat.Lasa ca te invata ea daca zici ca e experimentata .
Poi poti fi sinker cu ea sh sa ii zici ca nu ai mai facut asta nici odatha sh poate te va intelege sh te va invata