| s.m. a întrebat:

As vrea si eu niste sfaturi... vreau si eu sa-mi incep viata sexuala cu iubitul meu cu care sunt de un an si ceva. eu am 17 ani si un pic si el 19 jumate.ne intelegem de minune si totul e exact cum mi-am dorit. Deci eu ma simt pregatita sa fac pasu asta, da parca totusi am o teama, nu stiu, fiind prima data, daca o sa ma doara foarte tare? daca o sa raman insarcinata chiar daca o sa folosim prezervativ, si o sa o facem dupa ce abia imi trece c. m? ce sa fac sa nu mai fiu atat de stresata, de complicata? rolling eyes sigh dau funditawinking mc :*

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Deci dacă tu chiar îţi doreşti asta fă-o, dari indicat e ca după vârsta de 18 ani pentru că la vârsta asta e riscul mai mare ca peste câţiva ani să faci cancer de col uterin. Dar nu asta e problema acum. E normal să-ţi fie frică pentru că nu ai trecut prin aşa ceva şi e nou. Nu o să te doară foarte tare, depinde cât de relaxată eşti tu. Dacă foloseşti prezervativ nu rămâi însărcinată decât dacă se rupe. Stai liniştită şi nu te mai gândi că dacă, dacă, dacă. Dacă eşti pregătită psihic să faci pasul ăsta, fă-l şi nu vei avea niciun regret. Dar dacă ai o singură îndoială, renunţă, că poate mai târziu ai să regreţi. Despre durere ţi-am spus, fi relaxată şi o să fie bine! Ca să numai fi aşa stresată trebuie să te gândeşti că va fi bine şi să nu-ţi pui aşa multe probleme. După începerea vieţii sexuale este indicat să mergi la ginecolog. Baftă!

10 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Dc nu incerci sa t gandesti la faptul ca o sa fie bine, o sa devvii femeie si lg tine se va afla un barbat care t va iubi mereu! nu doare chiar asea tare adica daca o sa aiba grije d tine nu o sa fie prea rau! nu t mai gandi la prosti lasa tot sa vina d la sine nu are ens sa t compliki atata... o sa fie bine o sa vezi!
mt successsss!

Răspuns utilizator avertizat
| deeeeeeaaa a răspuns:

Uite. si eu aveam exact acelasi temeri ca tine.

durerea de care zici. de transforma in placere. si nu vei ramane insarcinata daca folosesti prezervativ.[-x asta garantat...
e bine. ca vrei sa te protejezi love struck

lasa`te purtata de val. totul va veni de la sine day dreaming.

si incah o datah. nu`ti fie teama;]]

baftaa pup love struck

| Aura a răspuns:

Nu te gandi dinainte la ce va fi cand vei face pasul asta, nu planui, pur si simplu lasa-te purtata de val ( dar nu uitati sa va protejati ), durerea. hmm. nu as putea sa-ti spun nici ca te va durea nici ca nu te va durea, ca depinde de la om la om. Insa el, sunt sigura ca va face in asa fel incat sa iti fie tie cat mai bine. Nu fii stresata ca nu ai de ce. Nu uita, protejati-va. Posibil ca dupa, sa fii cea mai fericita fata, sau. cea mai trista, daca tu te simti pregatita, fa pasul asta. Si nu planuiti nimic de genu' : asa va fi, asa facem, nu. Lasati-va purtati de vad DAR NU UITATI SA VA PROTEJATI. Iar apoi, asa cum a spus si,, far away", ar fi bine sa mergi la un medic, asta te va ajuta pe viitor. Bafta si, sa nu iti fie teama, totul va fi ok :*

| T30D0RA a răspuns:

Cu toate ca nu te cunoastem, dar nu e bine sa pui astfel de intrebari pe un site. Fa ce iti e tie mai bine, asta tine de intimitatea ta si a iubitului tau. Nimeni nu trebuie sa afle ca tu vrei sa-ti pierzi virginitatea.

| Dan a răspuns:

Draga, daca tu iti doresti sa faci sex cu iubitul tau cel drag, fa-o dar cu prezervativ, pentru a preveni sarcina.Sa folosesti si tu prezervativ, este mai sigur pentru tine si el.Noroc in dragoste!

| Cryssy a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti la teama, la faptul ca poate o sa te doara putin. Daca esti pregatita pentru asta si iti doresti cu adevarat sa iti incepi viata sexuala, atunci trebuie sa te gandesti la protectie, poate folosesti si un lubrifiant, gasiti un loc unde sa nu fiti stresati, sa nu fie pe fuga, sa aveti timp din plin. Si daca te iubeste o sa se poarte frumos cu tine, cu grija si o sa uiti de stres. Doar trebuie sa fii relaxata si sa nu te gandesti ca ti-e frica sau ca nu o sa iasa bine. love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La durere... O sa doara dar nu exagerat de rau si cand o sa te doara ii poti spune, o sa ia pauza si o s-o faca ceva mai incet pana te obisnuiesti...viitoarele dati de 4-5 ori o sa doara doar putin la inceput.

| deniszz a răspuns:

Du-te si fa-o

| andreea2267 a răspuns:

Eu am 13 ani si eu vreau tot acelasi lucru prietenul meu are 18 ani, vreau sa incep viata sexuala dar mi-e frica sa nu raman insarcinata dati-mi si mie un sfat va rog