Cine ma Vrea ma place asa cum sunt care Nu sa pastreze distanta Nu o sa incep cu:am nu stiu cati ani, sunt frumoasa, si imi place nu-mi place etc Daca nu ma cunosti, nu ma Judeca! Nu iti da singur cu parerea. Poate chiar nu imi pasa! Crezi ca ma cunosti? Iti zica eu ca nu! Nu obisnuiesc sa fiu modesta. Chiar deloc. Calma nici atat. Sincera da! Doar cu unele persoane. Recunoasc, ma surar repede de fapt foarte repede! Imi place sa pierd orele pe mess si pe Chatu-ri. Imi iubesc prietenii adevarati ca nebunie Adevaratii prieteni sunt greu de gasit, dificil de parasit si greu de uitat. Detest sa ma trezesc Dimineata. Detest sa ma contrazica cineva Candva.Am tipat si am sarit in sus de fericire.Am trait din dragoste. Am iertat greseli de neiertat! Am facut multe lucruri din impuls. Am fost dezamagita de persoane care credeam ca nu vor face asta niciodata! Am luat in brate pentru a proteja. Am zambit atunci cand inima imi plangea. Am facut juraminte eterne. Am plans ascultand muzica si privind fotografii! Am dat telefoane doar pentru a asculta o voce. Am fost indragostita de un suras.Am furat saruturi Am confundat sentimente. S-a intamplat sa gresesc drumul dar, am mers mai departe! Am incercat sa uit anumite persoane si am descoperith ca este foarthe greu sa uiti. M-am simtit singura intre o mie de persoane doar pentru ca imi lipsea o singura persoana! Am tremurat de nervi.Am tipat de fericire.Am fost indragostita crezand ca voi fii pentru Totdeauna! Sunt aia care nu iarta, deci nu uita. sunt aia care râde de una singura prin metrou, tramvai, sau orice alt mijloc de transport în comun. sunt aia care atunci când e obosita priveste foarte mult în gol.sunt aia care o sa-ti dea în cap la prima greseala, si fii sigur ca o sa fac asta fara sa ma gândesc prea mult.sunt aia care zice totul pe fata, cu foarte multa sinceritate – uneori chiar prea multa.sunt aia care o sa te înjure pe fata, si nu pe la spate, cum se obisnuieste pe la noi.sunt aia care daca nu te suporta, o sa-ti zica pe fata, si n-o sa se dea prietena cu tine, doar de dragul situatiei.sunt aia care rade uneori fara motiv.sunt aia care iubeste iarna, toamna, primavara, vara frigul, stelele, ploaia, ninsoarea, norii.sunt aia care te suna de 5 ori pe zi, doar ca sa-ti zica niste tâmpenii.sunt aia care face crize daca o trezesti din somn. Ma gandeam daca vreodata ai vrut sa te gandesti ca eu uneori ma gandesc la tine. Ma intelegi? Ma gandesc daca vreodata gandurile noastre au coincis. Ma gandesc daca vreodata te-ai gandit la ce imi doream. Ma gandesc daca vreodata te-ai gandit macar o secunda la mine. Pentru ca eu am invatat pe de rost toate gandurile. Le stiu ordinea, stiu ce stari imi ofera, stiu cat de mult-putin ma influenteaza, stiu tot despre ele. Dar vreau sa le trimit in vacanta. Nu le mai suport. Sunt in perioada de vindecare. Spre final. Ma vindec, chiar daca imi place sa aberez despre CE A FOST. Imi place sa ma pacalesc cu ganduri, cuvinte. Imi place sa visez la existenta unei perfectiuni, dar cu alt chip, altul decat al tau. Mint (poate si acum in lipsa de cuvinte). Mint uneori sau cat de des pot. Iti spun Sincer ca din toti prietenii care ii am niciunul nu ma iubeste cu adevarat. Cand uit sa mai visez. ma trezesc la realitate cautand speranta care mereu ma ajute in ceea ce fac.
In concluzie: daca ai ceva de zis zi-mi in fata!
Poate iti place.si imi dai funda! te pup!
Nu stiu daca`ti plac sau daca sunt gen descrieri :p :
Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` •"
Poate chiar sti ce zic sau poate o iei in gluma
Dar sunt legat de tine exact ca un creion de guma
Stiu ca e greu, dar sunt aici
Gata sa te ridic cand simti ca pici
Stiu c`astepti perioada in care va fi bine
Si cateodata ai impresia ca numai vine
E firesc, simt de parc`a trecut o vesnicie
Doar sti ca dureaza putin, un moment de bucurie
I`un sentiment bizar, fiindca stiu c`am ascultatori
Dar n`aud mesajul, nici dac`asculta de 10 ori
• Nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu si pentru altii
| • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"
Pare a fii o gluma, dar stiam demult...
Un sfarsit inseamna un alt inceput
"Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta,
Dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.
"Lumea spune ca nu poti zbura. E o minciuna, nu crede in ea!
Orice ascult, orice aud, face sa-mi fie dor si mai mult !"
Mi. a zis cineva odata o vorba desteapta...Nu plange ca viata nu te asteapta...
Fericirea nu apare din luna`n`luna
Subliniez, aici nu`i vorba de minciuna
>Nu merita sa plangi, sa te distrugi pentru'o greseala. La vârsta asta, orice greseala face parte din viata normala!
Nu vreau sa reprezint totul pentru oricine, ci as vrea sa insemn ceva...pentru cineva anume!
Unii dau din umeri, dar altii stiu.
Ca daca nu pleaca azi, maine`i prea tarziu.
Cateodata pur si simplu iti vine sa renunti
Iti vine sa pleci draeaq si sa uiti sa mai anunti …
Ai vrea sa te ascunzi, dar stii ca lumea`i mica,
Si niciodata nu poti sa scapi de ceea ce ti`e frica.
Ti`e frica dar nu`i rusine sa spui ca esti speriat
Macar constientizezi ca tu singur te`ai ingropat.
Nu`i vorba ca nu vrei sa renunti, asta ti`e defectu`
Dar stresu` si oboseala au inceput sa`si faca efectu`
Foarte putine persoane care o sa te sustina,
Nopti in care devin varcolaci pe luna plina,
Putin sa timp sa realizezi ce'ai propus,
Ca anturaju e o groapa [ Si ] e greu sa ajungi sus,
Alege cu atentie, ca optiuni sunt putine,
Prea putini sunt cei ce vor sa-ti faca bine.
Tre sa ii arati ca a gresit, deci acu` esti ocupat,
Abia apoi ii asculti scuzele de ***. [scuze expresia ]
Crezi ca totu`i roz, da totu`i intunecat,
Nu mereu viata are culoarea in care esti imbracat
De ex:Ma numesc Corincic! imi plac foarte tare filmele romantice! sunt un tip de fata care iubeste sa fie mereu in centrul atentiei, si nu-mi place atunci cind cineva ma injoseste! sunt buna dar cu cine trebuie sa fiu rea sunt! Imi place mult sa dansez! sa citesc romane! si ca persoana pe care o voi avea alaturi vreau sa-mi ofere atentie nu multa dar indeajuns, sa ma alinte, sa ma sustina in clipele grele!
Nustiu! parca cam atit! nu conteaza fundita! dar sper ca te-am ajutat!
Bafta! pa pa
pup