Nu sunt fata dar... Te-ai gandit ca poate problema ar fi la baiat?
Poate nu face destule avansuri, de exemplu eu... Am avut multe prietene fete, au fost cazuri in care unele s-au imbatat prastie si imi faceau avansuri iar eu nu m-am dat la ele, am facut asta pentru ca eram prietenul lor.
Dar daca imi place de o fata si vreau sa-i fac avansuri, ii fac, nu ma intereseaza ce crede, chiar daca nu m-ar place la inceput, as face tot posibilul s-o fac sa-i placa, mai ales daca imi place de ea la nebunie.
Pe scurt... FRIENDZONE, ai auzit de el, nu are rost sa-ti explic pentru ca te-ai prins si tu
Daca chiar iti place de ea, nu, nu este rational. Fa tot ce-ti sta in putere.
Scuza-ma ca-ti zic dar daca esti momâie si nu stii sa legi niste cuvinte frumoase sau sa ai ''vrajeala'' atunci chiar ar trebui sa renunti.
Ai observat si tu ca in zilele noastre daca nu ai anumite cerinte nu prea ai cum sa agati.
Desigur ca da, nu miai citit ipoteza de pe site? https://www.scribd.com/document/351269981/Paradigma-pleistocenului
eu mereu renunt, imi spun nu e de mine, nici nu vreau ca apoi sa sufar
Nu e vorba de suferit, am sa scriu ceva referindu-ma in general, nimic personal:
Daca esti prost cum crezi ca ar vrea o fata sa stea cu tine? Daca ai avea bani, masina si rahaturi de genul normal ca ar sta multe cu tine, dar daca nu stii cum sa te comporti nici musca nu trage la tine.
De ce ai mai vrea relatie daca nici macar nu incerci?
''eu mereu renunt'', n-o sa faci nimic cu asta in viata, deja esti un pierzator spunand asta.
Prin prost ma refer la... Nu stii sa socializezi.
Acum daca ai un handicap sau o problema... Exact cum ai zis si tu, nu e vina ta, deci nu e vina nimanui ca nu te place nimeni.
Am zis ca daca ai bani ai sanse mult mai mari sa vina o fata la tine, din interes normal.
Te intreb ceva, ai sta cu o fata urata, proasta (Din toate punctele de vedere) si fara bani?
Pentru mine nu conteaza statul social al fete, nu prefer o bolovana langa mine pentru ca nu am avea ce discuta,hai daca e comica poate dar daca ma atrage fizic, nu as sta cu una urata, mai bine singur, adica nu mar atrage deloc, poate ca prietena sau sex ocazional maxim
Poate ca da,poate ca nu,ca fata as incerca sa devin mai frumoasa,sa slabesc daca as fi grasa,sa fac o operatie, sa merg la sala, eu cred in dezvoltarea fiecaruia, fiecare are abilitati dar trebuie sa le descoperi, nu trebuie sa ne plangem mereu exista solutii parerea mea, uitate la base ala nu cred ca tia imaginat ca va fi presedinte conteaza sa stii sa manipulezi lumea din jurul tau