| ice_7994 a întrebat:

As vrea si eu sa-mi incep viata sxuala si nu stiu cu cine si cum un sfat ceva happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| Zero a răspuns:

Bai sexule tongue
incepi cand vrei cu cine vrei big grinwinking

| Alexandru a răspuns:

Stii cum? Hai sa iti spun eu. Macar de abordai altfel subiectul."mi-as dori o prietena" parca suna altfel.De ce sa iti bati joc de tine? De ce sa iti bati joc de el/ ea? Nu e pacat? Sa iti incepi viata sexuala e vreun tel?
Nu stiu acum ce varsta ai dar presupun ca nu mai mult de 18. 19 ani.Invata, sa ajungi ceva ca si asa chiar si chestiunea carierei e cam pusa la indoiala in a noastra tara. La un moment dat poate ca restul va veni de la sine. E pacat sa iti faci programari si sa iti impui.
Daca ai fi fost indragostit ar fi fost altceva. Aveai circumstante. Dar asa? De dragul timpului pierdut?
Asta nu e un sarut, e ceva ce poate lasa urme uneori de nesters pe toata durata vietii.
Numai bine iti doresc si lasa-le pe toate sa vina de la sine. Nu iti complica existenta si nici nu o complica pe a altcuiva cu sexul.

| Claudia_4242 a răspuns:

Gasesteti o persoana pe care sa o iubesti si sa te iubeasca.Si in rest totul vine de la sine :*

| zayidee a răspuns:

Pai. daca esti baiat ideal ar fi cu o fata, si daca esti fata cu un baiat.
cum...vezi tu.

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai imi intai gaseste pe cineva iubeste si dupa ai timp de toate dar chiar orice intrebi pe TPU dar intrebare si ce kiloti sa porti azi rolling on the floor

| Cătălina a răspuns:

Dupa intrebare tind sa cred ca esti baiat. Daca e asa, fa-o cand simti si cand gasesti o persoana potrivita. Daca esti fata, la fel, incepe cand te simti pregatita.Si nu uita de protectie, fie ca esti fata, fie baiat!

| Floreenofficial a răspuns:

Cand iti vei gasi un partener/o partenera.Ma rog, ar trebui sa iei mai in serios chestia asta ca nu e doar o joaca. sad

| lovenotsex a răspuns:

Daca vrei doar s-o faci si atat. Exista multe fete care sunt pe ideea ta. Dar gaseste-ti o prietena, iubeste-o, te va iubi, pentru ca prima data si pentru un baiat e important prima data. Dar la cum ai abordat acest subiect, cred ca vei ajunge la una de pe centura si atat.Bafta.

| Marcelino a răspuns:

Cu prietenul|prietena, daca ai, Daca nu, fa rosttongue.

| Miauti a răspuns:

Dupa cum pari presupun ca esti baiat. Pai poti face cu un caine, elefant, sau te duci pe varianta si agati 2 pitioance tarfe

| cazzo a răspuns:

Fara suparare dar esti nub Daca esti baiat TE duci frumos la un salon thinking Intri cu fetita iti face un masaj ii bagi ceva in buzunar si te-a rezolvat. Nu cred ca e atatde greu Baaftasmug si sa nu uiti de prezervativ laughingrolling on the floor

| ice_7994 explică:

Ziceam si eu in gluma sa vad cat de inserios luati aceasta intrebare laughing