| Andie_3817 a întrebat:

As vrea si eu sa stiu ce ati simtit pentru fata care v-a dezvirginat? Vi s-a parut mai speciala dupa?

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Baieti dezvirginati? happy Ok., pentru mine a fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata si spun asta pentru ca la 14 ani pe care ii aveam am cunoscut o fata care ea avea atunci 20 si era cu 6 ani mai mare decat mine. eram decat prieteni si a fost de acord sa ma ajute sa devin "barbat" pentru ca era ceva nou nu numai pentru mine dar si pentru ea si de aceea a zis "la dracu hai s-o facem", mi-a explicat si aratat multe lucruri care m-au ajutat foarte mult si de atunci am ramas foarte buni prieteni.

5 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Fata cu care am făcut sex la 14 ani, este foarte specială, a rămas încă în inima mea, acum nu mai suntem împreuna, dar ea tot a rămas în sufletul meu, şi am rămas prieteni, acum am 21.

Răspuns utilizator avertizat
| Andie_3817 explică:

Eu am vrut sa stiu acest lucru pentru ca in urma cu 2 luni m-am cuplat cu un baiat de 15 ani(eu am 18) si l-am dezvirginat si voiam si eu sa stiu daca si pentru baieti e cat de cat speciala prima data pentru ca stiti ca pentru fete e foart foarte important...

| Floreenofficial a răspuns:

Pai cum l-ai dezvirginat? Nu ai cum. Oricum cred ca ai simtit ceva special dupa ce spui. laughing

| lays a răspuns:

Ce e asa de necrezut? am si eu o prietena foarte buna care are o relatie de 4 ani cu un tip pe care l-a dezvirginat ea. el avea 22 parca, ea 21.si nah! se mai intampla.nu toti baieti si-o pun de la 14 anithinking