| consilierultau001 a întrebat:

As vrea si eu sa stiu cum sa imi petrec timpul cu iubita? suntem de 2 ani impreuna si ei i se pare interesanta fiecare intalnire mie insa mai putin. Am facut cam tot ce se putea face si nu vreau sa o pierd. Este o fata frumoasa dar parca tot as avea o afectiune fata de alta... vreau sa imbunatatesc aceasta relatie si nu vreau sa incep alta ce sfaturi imi puteti da?

3 răspunsuri:
| butt3rfly16 a răspuns:

Din moment ce tu te gandesti la aceasta posibilitate de o "alta" in viata ta este clar ca te afli intr-o situatie in care nu stii exact ce simti pentru. iubita ta.Este imposibil sa fi facut tot ce se putea sunt atatea chestii pe care 2 persoane le pot face impreuna si nu trebuie neaparat sa fie ceva iesit din comun sau prea sofisticat.Simplitatea este de cele mai multe ori calea prin care o persoana poate ajunge mai usor la cealalta.Cred ca ar fi momentul potrivit sa-ti pui ordine in ganduri, sa-ti clarifici sentimentele pentru. prietena ta si sa vezi daca nu cumva dupa acesti 2 ani de relatie ceva s-a intamplat si tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta ca lucrurile sa mearga bine.Gandeste-te bine la ce vrei de la viata si de la aceasta relatie.Baftawinking

| consilierultau001 explică (pentru butt3rfly16):

As vrea sa imi dai si mie id tau sa mai stam putin de vorba... daca vrei

| MasterYoda a răspuns:

Nu te stradui asa tare c-o sa dai gres... fi natural, deja va cunoasteti suficient