| ionutzking a întrebat:

As vrea si eu sa stiu cum va faceti iubita/sotia fericita chiar daca e trista sau nu.Sau cum o bine dispuneti. Spuneti si varstele voastre va rog!

9 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Sinceritatea, vorbele calme, alintul face ca partenerul sa fie cel mai fericit, revederea familiei a-l face sa fie si mai fericit, iar o sotie sau un sot iubitor si fidel te face sa fii chiar cel mai fericit dintre cei fericiti.

| Leea1234 a răspuns:

Sotul meu nu este foarte pretentios... dupa 12 ore de munca cand intra in casa si eu ii zambesc...vine copilul...tatiiiii...ne asezam la masa, vorbim radem, povestim... uita de toate... prezenta noastra il face fericit!
si noi suntem fericiti alaturi de el!
26 ani

| i.love.me a răspuns:

Ma pisicesc si dupa aia vorbeste frumos cu mine sunt prea dragalasa

| daniela_1443 a răspuns:

Am 23.suntem impreuna de 6 ani. iubirea si alintaturile mele il dispun intodeauna si mai ales daca ii pregatesc cate ceva dulce.

| leny a răspuns:

Buna.am 22 de ani...banuiesc ca astepti raspunsuri de la baieti la aceasta intrebare dar cu siguranta o fata este mai in masura sa ti-l dea...:-). gandeste-te in primul rand ce fel de persoana e:romantica? rebela? ...indiferent de caracter orice fata apreciaza romantismul.cina la lumina lumanarilor poate e putin rasuflata dar inca functioneaza.sa se trezeasca dimineata cu un trandafir si o scurta declartie de dragoste langa ea...sau poate preferi ceva mai practic:un mic dejun sau macar cafeluta la pat insotit de un"buna dimineata! te iubec" cu siguranta incepeti ziua cu bine:-)...ar fi o mie de exemple.depinde de imaginatia ta si de cat de bine ii cunosti preferintele... O FATA TREBUIE CUCERITA IN FIECARE ZI. daca mergi pe principiul asta o sa fie ok.surprinde-o mereu cu ceva nou, fa-i declaratii de dragoste mai des. ofera-i flori si mici cadouri chiar si intr-o zi normala, pentru ca alaturi de persoana iubita fiecare zi e speciala...insa,dovezile de iubire nu sunt totul intr-o relatie.conteaza foare mult comunicarea si respectul.chiar daca crezi ca tu ai dreptate las-o sa-si exprime punctul de vedere.inainte de a lua o decizie cere-i parerea(in felul asta ii si demonstrezi ca ai incredere in ea si cat de importanta este ea pentru tine), pune in balanta, analizeaza apoi actioneaza...intr-o relatie e nevoie de doua persoane. daca fiecare face ce-l duce capu fara sa fie atent si la necesitatile celuilalt... n-o sa prea tina. ...ar fi multe de spus dar sunt sigura ca te vei descurca.:-)

| barsan1986aditza a răspuns:

Eu imi invesel sotul prin veselia si pofta mea de viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

27 a mea, ii cumpar croasant cu capsuni, culmea il face fericit pe toata ziua daca il are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intru in casa si, ca raspuns la reclama aia, spun;-Am reparat frigiderul...

| hasky a răspuns:

Pai el ie fericit daca e cu mine si doar asta conteaza incearca sa vezi ce ii place si dupa aia vei stii 13