O nu! nu trebuie sa. l suni
prin cea ce vrei tu sa faci mai mult ii arati exact ce nu vrei si anume incerci sa. i spui ca nu te mai interesaza si din astea cand e clar ca te intereseaza. nu situ daca ma intelegi dar prin telefonul tau nu faci altceva decat sa intaresti faptul ca esti vulnerabila in privinta lui si usor influentabila.
mai bine iti vezi de treaba fara telefon si mesaje...de acum el are DELETE din viata ta si cu asta punct.
Daca tu crezi ca asta e cel mai bine pentru tine, numai vezi sa nu iti para rau dupa aceea.
Pentru el ar fi o lovitura daca il suni si ii spui "STOP" s-a terminat avand in vedere ca e sigur pe el, asta il face sa fie ceia ce nu e profitand de sentimentele tale. Eu zic. daca ti la el si ai vrea totusi sa continuati impreuna dar totusi sa ii si schimbi atitudinea il poti suna ii spui ca s-a terminat sa nu te mai sune si nimic alceva asta deja o sa il loveasca si o sa il faca sa nu mai fie sigur pe sentimentele care le ai fata de el, dar totusi tu nu renunti si sa fi atenta sa nu isi faca alta iubita asta daca nu vrei sa il pierzi, apoi dupa o perioada o saptamana chiar doua incepi sa il faci sa se indragosteastca de tine si sa regrete faptul ca te'a pierdut, dupa care el o sa faca tot posibilul sa va inpacati. Asta doar daca vrei sa mai continui cu el. Daca nu vrei il suni pur si simplu ii spui ca s-a terminat forevar si gata, iti faci un alt prieten si incerci sa il faci sa regrete faptul ca nu a avut grija sa nu te piarda
Probabil ca daca il suni, va crede ca ai facut-o pentru ca iti doresti sa vorbesti cu el. Eu as zice sa nu-i mai dai niciun semn de viata, sa fii indiferenta si asa va realiza ca intr-adevar te-a pierdut. Asta incerc sa fac si eu in momentul de fata. . Bafta multa :*.
De ce sa il mai suni sa ii spui ca despartirea e definitiva? Asta arata putina disperare din partea ta.Schimba-ti numarul de telefon, da-i ignore pe mess, ignora-l daca iti apare in fata.Asa cu siguranta va intelege ca s-a terminat.
Am patit si eu asta.
Si m-a indepartat si mai tare cand mi-a zis ceva de genul,, tot la mine ai sa te intorci, ca pe mine ma iubesti "
bla...bla.bla
I-am zis de n ori ca nu mai vreau absolut nimic de la el, si ca nu are nici o sansa sa ma recupereze, da' e cam tampit.
In fine, nu renunta la cine tii doar pentru ca iti raneste orgoliul tu stiind ca asa vei face.
Mai bine inainte vorbesti cu el
Faci ce crezi tu dar sfatul meu e sa te abtii si sa fii indiferenta, daca il suni e posibil sa iti para rau mai tarziu. tu ce crezi? merita?
Miscare proasta. "Tacerea e de aur ", daca nu il vei suna si nu ii vei spune nimic atunci chiar ca vei reusi cu brio sa ii dai de inteles ca vorbesti pe bune.