Nu prea stiu ce sa zic. Eu as face asa: As face o criza de nervi din cauza faptului ca nu stiu de ce nu ar vrea sa se mute cu mine, asa tipa, as face o cearta si i-as spune sa ramana cu toate a lui si as pleca. Daca te cauta ( tu nu accepti din prima ) prima cautare este asa din bun simt, daca nu insista "grav" este clar ca la momentul ala rasufla linistit ca a scapat de tine si astfel se va simtii mult mai bine gen " ea a vrut, asa sa fie" pe cand toata astea au aparut din cauza lui. In fine, sper ca te-am ajutat. M-am pus in locul tau si chiar cred ca este ffoarte deranjanta situatia.
Chiar daca zice ca nu ii pasa ce zice parintii.ba ii pasa. zice asa doar ca sa te linisteasca pe tine
Nu prea te putem ajuta în privința asta. Tot ce trebuie să faci e să comunici cu el și să-l faci să fie mai deschis și să-ți spună motivele pentru care are această reținere în a vă muta. Doar discutând poți să-l înțelegi și să găsești o rezolvare.
Daca nu vrea sa va mutati impreuna inseamna ca nu vrea o relatie adevarata cu tine.
Dar din ce motiv parintii lui nu sunt de acord? daca nu i-ar fi pasat de parinti s-ar fi mutat demult cu tine, dar asa. poate ca problema e in tine?