O abordare prea directa nu este atat de buna. descrierea ta dovedeste faptul ca ai vrea sa fi cu ea altfel nu ai sta sa scrii atat aici pe site. ce pot sa iti spun, chestie cu legatura daca exista este putin aiurea. daca nu asculti acelasi gen de muzica nu inseamna ca nu te potrivesti cu persoana respectiva. trebuie sa fi atent la caracterul ei si la felul ei de a fi si din ce am citit chiar asa mare diferenta nu este. incearca sa intri in vorba cu ea, sa gasiti subiecte comune sa povestiti, sa o iei asa incetul cu incetul la inceput. daca ai spus ca ea este mai retrasa atunci ai putea profita de lucrul asta ca sa povestesti mai usor cu ea. trebuie sa ai incredere in tine si sa faci tu primul pas. dupa ce povestesti cu ea, dar nu in aceeasi zi dupa un timp, iti poti da seama mai bine de cine ii place ei sau daca chiar ii place de cineva si atunci vei stii mai bine ce sa faci. nu are rost dupa cat ai scris aici sa iti spun sa mergi la ea sa o intrebi direct pentru ca daca spune nu ti s-a cam dus orice sansa. daca iei totul incet atunci sansele sunt mult mai mari. daca nu te cunoaste bine atunci normal ca nu ar avea motiv sa te placa. cunoasteti-va mai bine apoi poti sa vorbesti cu ea si despre asta. bafta
Spune-i si tu ia-o intre 4 ochi si spune-i : Nu stiu ce crezi tu despre mine, dar eu chiar te iubesc si vreau sa fii prietena mea. Daca zice ca nu stie sau ce va de genu, spune-i asa : Na macar hai sa ne incercam 4-5 zile sa vedem cum ne intelegem, si daca ceva nu iti va placea sa imi spui si ne vom desparti.
Sper ca te-am ajutat!
FUNDA?
Nu stiu deocamdata cui dau funda mai astept raspunsuri sau astept sa vad ce se intampla
Fetelor in general le place cand vad un barbat care isi stabiliste bine teritoriul si prioritatile. Cel mai usor lucru de facut in cazul acesta este ca intr-o ora, preferabil una mai lejera, sa observi ce face si cand o prinzi singura, sa te duci aproape de ea si sa vorbesti cu ea despre orice. In timp ce ea nu e atenta, tu trebuie sa te gandesti la lucruri care-ti plac, te excita pana ai penisul in stare erectila.
Aici vine partea grea, trebuie sa o faci sa stea cu gura deschisa atat de mult incat tu apuci sa-i bagi madularul in gura si sa urlii ca vrei sa fie a ta si numai a ta. Dar, iti zic sincer ca varianta asta e posibil sa nu mearga, asa ca mai e un lucru care l-am facut si eu cand eram tanar si a mers, acum sunt casatorit si am 2 copii cu femeia respectiva.
Roaga un profesor mai de treaba, care va intelege, eventual dirigentele/diriginta sa-ti spuna unde sta. Dupa ce ai aflat, intr-o seara cand dorm toti, te duci la usa ei si ii desenezi o inimoare din fecalele pe care tu le strangi cu cateva minute inainte (e bine sa fie proaspete) apoi dai cu capul in usa pana ii trezesti si fugi acasa sperand ca a functionat.
P.S: nu uita sa te semnezi cu fecale