De ce sa apelezi la o operatie costisitoare? Nu ar fi mai rentabil sa schimbi partenerii de sex? Adica, sa treci de la om la magar sau cal! E mult mai simplu si nu te costa nimic.
Sasha -Mai taie din ea, omule. Nu ma face sa cred ca esti originar din Africa.
De ce dragă, acum ai poftă de negrotei?!
Mai bine ţi-ai face un transplat de creier.
Parcă mi te imaginez că ai o faţă călcată de tren şi un corp de balenă ucigaşă care n-are ce face.
T.
Sunt cel mai ieftin ginecolog te pot ajuta sa il aduci la o adancime de 27. 7 cm si o largime de 9, 3 cm :->
Inainte sa-ti faci o operatie de largire de vagin, mai bine ti-am face un control la "bibilica", iar dupa care sa incerci sa termini cu vrajelile astea de 2 bani. E cam singurel neuronul ala al tau, cred ca o sa moara de singuratate...
Vrei sa fie cat galeata? S-au sa o faci cu vreun cal? eu zic sa faci o operatie pe creier mai bine app. cat ei pe partida? ca dupa intrebari pari a fi... ma intelegi tu
Daca mai ai prietene care vor acelasi lucru, spune-ti acum clar si raspicat, cate largiri si cate adanciri vreti, sa stiu cate sa pun pe comanda.Si repede ca n-am toata ziua numa' pentru voi. Ori suntem golani ori nu mai suntem.
Adancit nu se poate, unde vrei sa mai intre? In stomac?! Largit se poate, cu mult prea mult sex. (cand zic sex, ma refer strict la cel vaginal, ca nu ti se largeste vaginu` de la cel oral... sper ca sti asta, ca nah`...mai bine precizez decat sa te las nelamurita).
Numa' bine sa fi iubita!
Da de ce nu ti-e bine asa?/ nu stiu daca se poate face asa ceva la femei. suna cam brutal pentru vaginul sensibil al femeii
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GraveDigger91 întreabă:
Dakarsamuel13 întreabă: