| Ade_Puf_1991 a întrebat:

Asa cum sa incep, cunosc pe cineva de multa vreame ani dar de la ceau in sus nu mai mult.Intro-o seara la o petrecere a inceput sa vorbeasca cu mine mi-a luat numarul de telefon sa mai vorbim asa ne-am inteles foarte bine in seara aia.
Din seara aia ne simteam foarte bine si vorbeam cu zecile de minute la telefon in fiecare zi timp de 2 luni ne intalneam la suc vorbeam desprre orice. Am inceput sa ma indragostesc pe parcurs iar dupa o saptamana cand am realizat ca am sentimente pentru ea i-am spus pe mess laughing ca m-am indragostit de ea. Ea nu a raspuns mai bine de 15 minute nimic eu ii zic dupa aceea am glumit sa te fac sa razi era trista avea ceva probleme de sanatate. Raspunsul sau este nu eram la pc bineinteles o scuza penibila nu a stiut cum sa reactioneze ma considera ca pe un prieten foarte bun probabil.Am inceput sa nu o mai sun sa nu mai fiu atat de deschis fata de ea.De la o vreme ma contacta doar ea ma invita hai la suc hai acolo o refuzam m-a intrebat daca s-a intamplat ceva cu mine i-am spus ca nu am nimic. Dupa ceva timp m-a invitat la un suc dupa o luna am acceptat de data asta o simteam trista la telefon.Cand m-am apropiat de ea a inceput sa planga mi-a spus ca un baiat nu o place si nu stiu ce mi-a spus ca ar vrea sa intre la mine in curte sa se calmeze.intram in casa ea se lipeste de mine acolo, incerc sa o fac fericita. Dupa multe vreme o fac sa rada,sa zambeasca sa glumim, am ramas la mine acasa mai multe ore si ne-am simtit foarte bine impreuna, nu i-am spus ca eu sunt indragostit de ea nebuneste ca doar ce am facut-o sa isi revina din tristete in aceea noapte era foarte fericita ca e cu mine. A doua zi o cantactez era foarte rece am simtit-o am intrebat-o daca vrea sa vina la mine sa ne uitam la un film sau sa mergem la un suc ma refuza.Eu nu mai inteleg nimic! De atunci a mai trecut ceva timp din nou ea a ramas rece, am mai invitat-o aici acolo tot timpu avea scuze,. Acum nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| alexhardy a răspuns:

Situatiile de genul acesta sunt cele mai rele. Singura ta solutie este sa vorbesti cu ea pe sleau. Doar asa vei avea un raspuns bun si vei sti ce sa faci mai departe. Chiar daca evita raspunsul fii atent la mimica ei, gesturi, etc. iti vor spune mai mult decat vorbele.

Recomand sa iti gasesti pe altcineva. E cel mai bine. Daca tii la prieteniia ei, atunci continua. Uneori, desi e straniu si inexplicabil, un barbat si o femeie, pot fi doar prietenii.

7 răspunsuri:
| ralukuu a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa insishti intru-n mod dragut sa o chemi la tn...sa ii spui ca thu chiar simti ce simti pentru ea(ca o iubesti,.)si sa o intrebi ce se intampla, ce necazuri sau probleme are, sa stai de vorba cu ea, fata in fata...cel mai bine! Bafta boy!

| Darkmagic a răspuns:

Episodul "intram in casa ea se lipeste de mine" a fost o evadare. E destul de clar ca fata iubeste pe altcineva iar pe tine te vrea ca prieten.
Ramai amicul ei daca e posibil si nu suferi din ipostaza asta, vorbiti mai rar si cauta pe alta, fii convins ca undeva, te asteapta si pe tine o fata pe care sa o iubesti.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca o iubesti, trebuie sa ai rabdare si un nivel ridicat de intelegere. Fata pare indragostita de cineva care nu-i ia in seama sentimentele, iar tu ai fost un,, refugiu,,. Raceala ei a aparut din momentul in care a vazut ca vrei mai mult decat iti poate oferi deocamdata.Nu trebuie s-o fortezi.Te va accepta atunci cand vei dovedi ca ii respecti sentimentele si nu vrei sa profiti de impasul ei. Spune-i ca ai inteles-o, cere-ti iertare, daca ai cautat sa insisti in alta directie si promite-i ca vei fi alaturi de ea.Acum are nevoie de un prieten, dar rabdarea si intelrgerea ta o pot cuceri si determina sa uite pe celalalt.Cred ca e stabila in sentimente si trebuie sa apreciezi asta.Ai rabdare si ramai alaturi de ea, ca atunci cand are nevoie sa fi acolo.Bafta!

| neutrino a răspuns:

Nu numai acum nu stii ce sa faci. N-ai stiut ce sa faci cu ea inca de la inceput. Acum e prea tarziu.

| onasis1961 a răspuns:

Momentul ideal a fost la tine acasă! Cred că ai pierdut startul! Totuşi insistă şi vezi ce simte real pentru tine! Dacă nu are aceleaşi sentimente, multumeşte-te cu prietenia! Un prieten adevărat se găseşte greu azi! Baftă!

| Ade_Puf_1991 explică:

Asa de la momentul din casa au trecut vreo trei saptamani in care m-am gandit sa o las sa vad ma contacteaza, dupa ce eu am contactat-o primele zile nu mi-a raspuns pozitv.A inceput sa ma sune sa vorbim iar o sa ii spun ce simt din nou intr-un moment care il voi gasi prielnic, chiar azi i-am cumparat un cadou simbolic si o sa incerc sa ii spun happy nu o sa fiu prea bun cu ea parca ma blochez asa ceva nu am mai patit laughing. Plus de asta eu am fost cu cineva impreuna 3 zile si ea a stiut sunt tare curios cum va reactiona cand ii voi spune ca pe ea o vreau langa mine.

| Ade_Puf_1991 explică:

Cum ziceam de cadao azi am sunat-o sa ne intalnim sa il dau ea stia de ieri ca il am, la telefon plangea cand am sunat-o nu am intrebat-o ce are am vorbit cu ea calm si imi zice ca ma suna imediat ea... o sun dupa 3 ore imi da ocupat nu mai inteleg absolut nimic, Desi ea imi zicea ce imi duci de la mol vreau sa te vad sa ne intalnim acu cand fac lucru ea uite ce face, asa ceva nici la un prieten nu ii faci. E ultimu meu post la intrebarea asta mai astept niste raspunsuri si gata dau si funda aia.In fine acu ma duc sa beau din cauza asta ca nu raspunde la telefon.