Wow.iti admir curajul...bravo ai facut primul pas, care e foarte bun.acum daca ai avut curaj sa il saruti zic eu ca ai suficient curaj si sa vorbesti cu el:*.
Daca nu s`a suparat ca l`ai sarutat nu cred ca se supara daca vorbesti cu el.Si sincer chiar cred ca te place...
Pup si succes:X:X:X
Cel mai bune vorbeste cu el pe mess intreaba-l si tu ceva si din vorba in vorba ajungeti aici si ii zici 'ma placi?' si daca zice nu ii spui atunci de ce miai zis draguto sigur va fi de alta parere iti zic sigur(mai ales daca ti-a zis draguto te place 100% funda plz
Nu sunt de acord cu cei care au dat raspunsuri inaintea mea fiindca putea sa iti zica draguto si in alt fel adica de nervozitate, de suparare. Eu una cred ca poate te place 50% sau mai mult... Depinde si de cat de atrasi sunteti, dar eu cred ca ai fost foarte curajoasa ca l`ai sarutat. Mai incearca o conversatie ceva cu el si poate, poate
Bafta!
Ms de raspunsuri:* am vorbit cu el pe mess.si a zis ca vrea sa ne vedem la un suc ce credeti? sa ma duc?
Eu cred ca te place. Daca ti-a spus draguto inseamna ca te place dar cel mai bine e sa il intrebi pe el asta. Sper ca te-am ajutat.