Sunt de acord cu Psihoyounger... dar pot sa mai adaug ca tu erai iubita lui de la inceput si pe iubitul nou l-ai luat din gelozie si pe primul l-ai iubit mai intai.Deci cel mai corect este sa il alegi pe primul baiat.
Dar oricum, fa cum simti tu.
XoXo
Succes
Nu cred ca poti iubi doi baieti deodata.
Celalat baiat, stai cu el doar din atractie.(cred)
Fa cum iti dicteaza inima! Orice sfat de al nostru este de prisos.Bafta!
by Psihoyounger
Inainte de a lua vreo decizie, verifica, te rog, veridicitatea celor spuse de el... Si mai vorbim!
Asta e cea mai mare prstie pe care o poate face un om.cand crezi ca te inseala sa l inseli.in primul rand ai presupus si nu ai cautat sa vezi daca e adevarat.cum poti crede ceva fara dovezi? acum eu zic ca cel mai bine ii zici adevarul.si daca il iubeai cum zici nu stateai cu altu...ai gresit sa stii
Nu cred ca poate iubi cineva 2 persoane in acelasi timp la fel de mult... poate ca esti confuza si de aceea crezi asta...ar fi bine daca vei vorbi cu prietenul tau cand vine si afla daca te iubeste... si daca te mai iubeste cred ca merita o sansa cat despre celelalt baiat ar fi mai bine daca ati ramane amici nu stiu.
succes!
Nu cred ca ai ajuns in situatia sa dai cu banul.Nu pot fi amandoi la fel de buni.Deci decizia ta e ceea ce iti dicteaza inima dar si sa gandesti putin la alegere.De ce nu ii lasi pe amandoi si sa il cauti pe al3lea? Astfel nu plangi si nu iti pare rau de ce decizie iei.
Pe ala care crezi u ca tine la tine dar ai grija draguta se nu se combine amandoi sa-ti faca vreo manevra ciao
Bananacantareata87 întreabă: