| kEn0x a întrebat:

Asa deci am si eu o problema. is impreuna cu o fata de vreo 2 saptamana. doar ca ea e cam timida, dar si eu is timid si n-am fc nimic pana acum in afara de a vb. si i-au mai propus 2 baieti sa se cmb cu ei si ea nu stie si acu cateva zile a incercat sa ma faca gelos. asta inseamna ca ma mai place? plss spuneti-mi ce ar trebui sa fac sa nu ma despart de ea!

P. S : Am 12 ani si ea tot 12. happy

Răspuns Câştigător
| zelda a răspuns:

Pai daca e cu tine cum adica nu stie daca sa se combine cu ei sau nu?laughing e culmea. poate ca nu stie daca sa se combine cu ei pentru ca poate isi doreste sa faceti si altceva in afara de a vorbi (sa o saruti) sau eu mai stiu ce. vorbeste si tu cu ea deschis, intreab-o ce vrea de la o relatie ca asta (nu stiu ce si-ar putea dori la 12 ani). daca ea e timida poti fi tu mai indraznet, incearca sa te apropii mai mult de ea sa vezi ce reactii are. Relatiile la varsta asta sunt foarte frumoase indiferent daca faceti sau nu altceva in afara de a vorbi.Nu cred ca ar mai sta cu tine daca nu te-ar mai placea si probabil a incercat sa te faca gelos ca sa-ti vada reactia, sa se convinga ca ti la ea.nu stiu.mai bine vorbeste cu ea si fi mai indraznet pentru ca fetele se asteapta ca baietii sa faca primul pas:*

4 răspunsuri:
| OnlyGirl a răspuns:

Poate a vrut sa te faca gelos doar ca sa vada daca u o iubesti si sa vada cum reactionezi, spune'i ca o iubesti si cat de mult tii la ea si cu siguranta nu se va desparti de tine:*

| monica_8816 a răspuns:

Pai ori te place ori il place pe ala cu care vrea sa te faca gelos...si cat despre despartire (apropo) frate sunteti de 2 saptamani. si nici nu v-ati pupat french? eu zic sa ii faci cateva complimente da' nu fortate si sa o pupi pe bot (poti s-o intrebi inainte daca vrea sa avansati cu relatia) sa incepeti sa va pupati sa o tii de la spate ca intr-un fel de imbratisare sa va alintati.Chestii de genu' asta
Ps. si eu am tot 12 aniwinking fundita?>

| kEn0x explică:

Mersi pentru raspunsuri. oricum m-am despartit de ea, ea fiind obisnuita sa se desp asa usor. ehh mai sunt fete, nu'i problema tongue

| kEn0x explică:

P.S : M-am impacat cu ea si totul decurge super bine am pwpato pe obraz. mai vorbim caut de multe ori prilejul sa o iau in brate tongue cand iesim de la scoala o iau in brate mereu tongue deci e bine