| nuintelegnimic a întrebat:

Asa din curiozitate si eu sexul ingrasa sau slabeste?thinking eu banuiesc ca slabeste deodata ce faci efort scapi de cateva calorii dar totusi am auzit si cazuri...

Răspuns Câştigător
| andreea_7473 a răspuns:

Slabeste dar in conditiile in care il faci ca pe orice activitate sportiva - cu regularitate si respectand un regim alimentar sanatos (nu ma refer la dieta, ci renuntarea la alimentele nesanatoase etc). Ingrasatul poate sa vina asa cum vine si cand mergi la sala, spre exemplu. Faci sport acolo dar cand ajungi acasa bagi in tine ca spartul/-a. Evident ca nu o sa ai decat rezultate negative.
a, si daca tot ziceam ca trebuie sa-l faci ca pe o activitate sportiva, ca fata, daca stai pe spate si gemi, asta nu prea se considera sportbig grin In schimb, daca stai deasupra mai muncesti si tu si pe langa ca transpiri binisor, lucrezi tocmai zonele unde se chinuiesc multe sa slabeasca sau sa tonifice (fese, coapse, "aripioare"). O sa-ti dai seama dupa febra musculara de dupa exact ce muschi ai lucrat big grin

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Banuieti prost.eu era sa ma fac cat Salam (manelistu´), daca o tineam tot in ritmul ala laughing

daniela
| daniela a răspuns:

Acuim depinde cum o iei... daca te gandesti la preludiu (sampanie, capsuni si frisca) si apoi la somnul de dupa... ia sa vedem cum stam cu caloriile...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Da sexul ingrasa! si acea care se ingrasa e... femeia avand sanse sa ramana gravida.

Janina
| Janina a răspuns:

Sincer la mine nu am observat nicio diferenta... acum cred ca tine de organismul fiecaruia!

| lostcontrol12 a răspuns:

Mey.depinde de fiecare organism in parte.eu de exemplu slabesc.si foarte bine fac. dar am auzit si cazuri cand s-au ingrasat.Vezi si tu.Sexperimenteaza

| M.J. a răspuns:

Eu am 18ani, mi-am inceput viata sexuala acum6luni...si am ingrasat...nu stiu daca asta sau varsta e cauza... dar m-am latit in solduri si am luat si cateva kg in plus

| want2bMajestic a răspuns:

Sa slabesti sanatos in continuarerolling on the floor

| Ciprian271 a răspuns:

Bucura-te de sex si nu te gandi ca te ingrasi pentru ca am citit ca daca faci sex o ora slabesti 235 de calorii ca si cum ai fii alergat contiinuuu timp de 2 minute sprint fara sa te opresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miscarea fizica slabeste, oricare ar fi natura ei. Tu ai auzit despre persoane care s-au ingrasat pentru ca erau linistite, relaxate (dupa mult sex asta e rezultatul), fericite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te intereseaza numai capitolul calorii, nu slabeste, daca te intereseaza motivatia psihologica atunci, sexul face bine, te motiveaza pentru ziua respectiva, pentru relatia respectiva, iti da alt tonus, devii mai increzatoare in tine.

| todea a răspuns:

In timpul unei partide de sex pierzi pana la 300 de calorii pe ora, acum da fuguta la prietenul tau sa te faci mai frumoasa big grin