Ar trebuii sa incepi sa flirtezi cu ea.Incercarea moarte nu are, corect?! Sa vezi daca vrea ceva serios cu tine, sau daca nu.Iti vei da seama dupa cum iti v-a raspunde la gesturi (la flirt). Daca nu, nu merita sa-ti bati capul cu ea, insa daca vei astepta prea mult poate ea v-a considera asta doar o joaca. Deci fa tu primul pas, asta asteapta fetele, sa vezi daca vrea ceva serios sau nu.Nu patesti nimic daca spune nu, insa poti pierde daca ea ar vrea.
Bafta
Cere-i adresa de mess.Mie mi-a mers cu un baiat super frumos.Am facut eu primul pas si am vb mereu pe mess.Se spune ca te exprimi mai bine in scris.Din aceste convorbiri reiese ca puteti avea o legatura speciala.Fa-i apropouri, incearca sa vb cu ea despre filme de dragoste, incearca sa faci si glume. Poate nu te-am ajutat dar am incercat.Si nu crede in horoscop ca-i cv prorcarie! Succes!
Scriei un biletel in care spune-i ce simti pentru ea. Spune-i cuvinte frumoase, baga-te in seama cu ea si incearca s-o faci sa zambeasca. Apropiete mai mult. Sau cel mai frumos.cumpara un buchet de trandafiri si agata de el un biletel pe care sa scrie:,, Acest buchet este pentru. cea mai frumoasa fata'' sau ce vr tu intreab-o daca vrea sa fi-ti impreuna. Fetelor le place sa te bagi in seama si sa stai mai des pe langa ele Succes :*:*