| S†®£p§¦L§ a întrebat:

Asa.pe el l`am uitat big grin. ce bine.big grin. da m`am indragostit de alt baiat worried.chestia e ca nu stiu daca ma place s`au nu.crying. da la scoala am observat cum ma privea de fiecare data.bine inteles ca si eu il priveam big grin love struck.

Un sfat aci`? kiss

Ms love struck kiss

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Alta care sare din p... in p... (din polen in polen)
Ce sfat sa-ti dam? Ca maine iar iti place de altul. Tu te indragostesti dupa vreme, dupa temperatura sau dupa cum te scoli?
Cu scoala observ ca nu prea le ai, smiley-urile sunt la casa lor. Eu zic sa iei si sa inveti vacanta asta ca ti-ar sade mai bine. Si poate te indragostesti de fulgii de nea, de oameni de zapada, de globuri sau de Mos Craciun. Ar fi mai frumos pentru varsta ta. Te tzuc si eu, xoxo zuzulinoooo.

| S†®£p§¦L§ explică:

Ms.mersi flav smug

ce ma bucur ca m-ai ajutat laughing

love struck

esti un dulce ma`h :*

| alexandra35 a răspuns:

Ok. iar te-ai indragostitlaughing.
Dupa cum observ te indragostesti in fiecare saptamana. Saracii baieti ii scimbi ca pe ciorapilaughing

| S†®£p§¦L§ explică:

Nici chiar asa.laughing

| moromu a răspuns:

Bucura-te de incocenta si frumusetea acestei varste... e perioada cea mai frumoasa din viata ta cand vei intalni iubirea sincera...ai grija de tine.

| Atotstiutorul a răspuns:

Da cand se duce la baie intra peste el, aseaza-te in genunchi in fata lui, apropiete de el, zdruncina-l un pic, si din genunchi te uiti in ochii lui si il intrebi: ti-e iti place de mine? daca zice DA te ridici si ii dai o palma cu raspunsul porcule. daca zice NU il atingi, te joci cu el si ii spui: asta e tu ai pierdut! xoxo

| S†®£p§¦L§ explică:

Da mersi de raspuns Atotstiutorul`e.laughinglaughing)

Cel mai bun.laughing)