anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ascultati ma va rog cineva sa ma ajute nu mai suport nu pot manca deloc de 1 zi n-am mancat si fortat daca as manca nu pot chiar daca prieteni mi au dat sfaturi bune cine stie poate ma vor ajuta vreau parerea si un sfat de la voi bun rau va rog incepe asa eu si o fata am cunoscuto acum 3 luni m am purtat cam urat am pus si ea a pus suflet asa mult o iubesc cred ca si ea ma mai iubeste m am purtat cam urat cu cu ea stiu sunt un prost regret enorm jur ca nu stiu ce as putea face sa fie totul ca inainte am incercat orice si totul a fost din suflet tot nu prea ma crede stiu am mai spus ca ma schimb odata de 2 ori dar niciodata din aceste 2 propuneri de a ma schimba nu au avut succes acum cand stiu ca am pierduto si credeti-ma am incercat totul tot! mi a zis multe cuvinte care m au durut de 3 zile sufar intruna nimic si nimeni nu ma poate ajuta decat ea va spun din suflet niciodata nu am mai simtit asta totul a inceput asa luni am vorbit mai in gluma mai de prostie de orgoliu cu ea asta a pus capac imi pare extrem de rau nu pot spune in cuvinte am incercat tot ce se putea! este intr un fel de depresie care mai a cazut in asta si in iarna este si vina mea un pic mi a zis asta si asta a facut sa se intample asta cuvintele astea ea mi le-a zis ascultatima va rog :mai sunt si alte fete ca exagerez ca ea inca ma iubeste ca nu mai poate sa continue sa o las in pace o perioada imi ofera a doua sansa am intrebat-o ce fel de sansa imi oferi ca prieteni sau ca iubiti a zis ca imi ofera o sansa nu specifica i am dat o camasa si mi a dato inapoi pentru ca a zis ca ii face mai mult rau mi a zis ca nu mai are incredere in mine as da orice sa fie ca inainte spun eu... a plecat la tara 4 zile dupa 1 zi a spus ca ne vedem dupa pleaca iarasi fix a doua zi a spus ca pleaca ma vad cu ea in ziua aceea a spus ca imi da sansa asta. va spun regret totul tot ce am spus e cam tarziu dar vreau inca o sansa si spuneti-mi doar ce sa fac nu uitati ca e intr-un fel de depresie va rog frumos TPU va rog e greu fara ea foarte greu e prima mea iubire ajutor maxim va rog orice sfat au funda

3 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Invata si tu sa folosesti semnele de punctuatie ca greu mai intelege omul ce ai vrut sa spui! Andrei, ai auzit de vorba: "Roata se invarte!"? Gandeste-te tu bine si pe langa bataia de joc la adresa fetei asteia, ti-ai mai batut joc de vreo alta fata? dar fii sincer cu tine insuti, fii obiectiv! Daca nu ai tinut la vreo fata poate ca ti-ai batut joc de ea fara sa-ti pese! Vezi tu, cand ne lasam purtati de orgolii, nu ajungem la nimic bun pentru noi in viata asta; eventual la crime, certuri si la a provoca rani sufletesti asa cum ai facut tu! Este foarte important sa inveti ceva din toate astea; intelepciunea din fapte este cultivata; Ingnoranta se cultiva din nimic! Cel mai bine si pentru ea si pentru tine este sa o lasi in cape catva timp, sa se mai gandeasca si ea, si tu si daca intr-adevar va iubiti si ea vrea sa iti mai dea o sansa, atunci asa va face (desi daca spui ca te-ai purtat urat cu ea si daca e o fata cu capul pe umeri, ar face asta foarte foarte greu - si cred ca asa si este);
oricum, daca ti-ar mai acorda o sansa, sa nu uiti suferinta prin care treci acum si sa te porti cu ea asa cum merita, adica frumos si respectuos! Capul sus si accepta-ti greselile, iar in ceea ce priveste a doua sansa, nu-ti pierde sparanta!

| Silenceisanwser a răspuns:

Am mai pus-o odata scuzati ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei vorbim pe mess pentru ca este foarte greu de urmarit aceasta " intrebare ". atat_de_simpla@yahoo.com