In primul rand ai vrtu sa zici prea multe lucruri deodata si poate nu am inteles asa bine tot ce s-a intamplat dar sfatul meu este sa te linistesti.Asa este orgoliul face numai rau si nu-s tim sa pretuim ceva nuami atunci cadn il pierdem dar din greseli invatam.Tu trebuie sa faci ceva cu adevarat impresionat sa ii arati ca o iubesti, ceva ce nu poate refuza.De exemplu fa-i o surpriza mergi la ea acasa cu un buchet mare de flori si o poza cu voi doi pe care sa scrii la spate 'te iubesc enorm sau altceva ce simti tu.Trebuie sa faci ceva sa o impresioneze ca sa iti mai dea o sansa si mai departe sa ii demonstrezi ca o iubesti si sa te schimbi.Dar nu fa acest pas daca nu esti sigur ca o sa te schimbi nu o mai fa sa sufere.Bafta!
Pai dupa cum vorbesti,chiar se vede ca o iubesti.Poti sa te duci la ea acasa,cu un buchet de flori,frumos aranjat,chiar de fata cu parintii ei sa ii spui ca o iubesti si chestii din astea. Spune-i ca regreti si ca nu se va mai intampla niciodata dar nu te lasa de la inceput deoarece fetele,de obicei se lasa grele si iti va lua destul timp sa o recuceresti dar totul va fi bine. Daca tot nu vrea,apropie-te de ea intai ca prieten, apoi invit-o la cinema, va pupati intai pe obraji...cine stie?! poate ajungeti sa va tineti de mana si de acolo evolueaza lucrurile.
Sper ca e un sfat bun. Funda? pls
Nu am inteles asa de bine unele fraze, dar o sa iti spun parerea mea.Am inteles ca este intr-o depresie, iar tu nu o ajuti daca insisti.Lasa-i timp regretele nu au rost de multe ori.Succes
Eu zic sa fii langa ea in continuare. Fa ce ii placea ei sa faci. nu o lasa asa sa sufere. cred ca si eu sunt pe cale sa intru intr-o depresia deasta...Chiar daca pleaca la tara sun-o zilnic vezi ce face cum se simte. Dar ai grija sa ii placa si ei acele telefoane, ca altfel poate zice ca esti stresant.