Iesi cu ea in Oras, ara-ti ca o placi si ca vrei sa aveti o Relatie.Atata Timp cat o sa stai cu toti in jurul tau nu o sa poti sa vb cu ea sincer si fara ocolisuri.Trebuie sa fi calm si totul sa se desfasoare intr-un loc unde sa fiti doar voi. Poti sa adaugi si ceva flori sau un cadou care sa o Impresioneze.Insista deoarece asa este cel mai indicat sa faci.Asa e cel mai Bine.
Uite iti spun si tie ce am spus multora fetele sunt gingase si le place ca cineva sa fie acolo pentru ele mereu sa le faca sa zambeasca sa e faca ziua mai frumoasa tu trebuie sa o ajuti sa o respecti sa o alinti sa o faci sa se simta minunat in prezenta ta asa o vei cuceri fara ca ea sa isi dea seama si atunci cand va fi departe debtine iti va simti lipsa daca o iubesti cu adevarat trebuie sa ai rabdare fi un gentelman tot timpul in prezenta ei
mult succes si bine ai venit in TPU
Daca are o prietena care o influenteaza eu cred ca ai 1% sanse, tipa va avea mereu orgoliu pentru tine si asta pentru ca prietena ei o streseaza si vede la tine doar ce este rau.
Motane s-au schimbat oamenii daca face ce ai scris tu fata o sa il trateze ca pe un prieten nimic mai mult acum trebuie sa faca scandal baietii sa se bata cu pumnii in piept ca ei sunt cei mai tari.
Daca as fi in locul u, i as propune as ruga o sa iesim intr o zi doar noi la o plimbare sa vorbim sa fim sinceri unul cu altul..si sa vad daca sentimentele chiar sunt reciproc.o plimbare intr un parc voi doi..chiar v ar face bine..gandeste te...