| LauraSofia456 a întrebat:

Aseară am avut din nou contact sexual cu iubitul meu am 21 de ani am luat anticoncepționale dar tot îmi e frica sa nu rămân însărcinată. Pot rămâne gravida dacă am luat anticoncepționale?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce fel de anticoncepționale ai luat si de cate zile, saptamani sau luni le iei?

| Madaxo97 a răspuns:

Nu rămâi dacă le iei corect, zilnic la ore fixe. Fix asta e rolul lor, printre altele, să te protejeze de sarcină, nu te mai îngrijora de sarcină fără rost, te stresezi aiurea chiar și făcând sex protejat, relaxează-te, nu ai cum să rămâi gravidă.

| 1onur a răspuns:

Dacă ai loat înainte întrețineri raportului sexual cu el nu.

Fiindcă pentru asta Sănt și menite acele pastile pentru a evita orice fel de sarcină ne dorită în timpul actului sexual pe cutie înaintea de a consuma este bine informat persona pe care urmeze să consume acele pastile.Te poți uita pe prospectul acelor pastile câți spune și te Informează în legătură cu ce urmeze să faci...

| 1onur a răspuns:

Orice pastilă orice medicament orice sirop nurofen avocalmin sirop de tuse pastilă pentru articualați sângelui pastile pentru dureri abdominale dureri de cap și alte probleme de sănătate există pe spatele ori cărui prospect și medicamente informați de utilizarea consumarea lor în cutia lor există un bon care deține și are intregea lor informație cum trebuiesc consumate.