Nu fi speriată.Nu ai cum să rămâi însărcinată, dacă nu a ejaculat în tine.Şi ai himenul elastic.
Asa se intampla daca nu te documentezi inainde de a face un lucru.parca traiti pe sub pamant
Daca ati folosit prezervativul sansele sunt 0. Insa daca nu s-a protejat exista ceva sanse. Fa un test de sarcina mai bine, pentru linistea ta.
Daca nu ai sangerat probabil ai himenul elastic. data viitoare foloseste prezervativul pentru orice problema dupa aceea
Deci daca nu ti s-a rupt himenul inseamna ca nu o ajuns unde trebuie ala nu se.deci cu pilulele nu le am nu stiu cum sta treaba mai ezact cu ele stiu ca intr-un interval de 12 sau 24 de ore daca nu iei pilulele dupa aia poti sa iei cate vrei ca le iei degeaba dar n-ai cum sa fi ramas insarcinata daca zici ca erai virgina si nu ti-a curs nici o picatura de sange o fost mic in p... si nu te-o desvirginat cum trebuie si daca zici ca nu s-a terminat deloc asta nu mai stiu cum sa-ti explic act sexual fara terminare aia nu-i act sexual mai mult prosteala cred eu explica mai detaliat...
Daca nu a ejaculat deloc atunci nu ai cum sa ramai insarcinata, e aproape imposibil, iar daca a folosit prezervativu nici asa.dar daca nu a curs sange atunci nu..stai linistita ca nu s-a intamplat nimic.dar data viitoare ai grija, Cat despre pilula nu ai nevoie