| xDqqq a întrebat:

Aseara am avut primul meu act sexual si nu stiu ce sa cred daca voi ramane sau nu insarcinata. nu a ejaculat deloc si nu cred ca s-a rupt himenul pentru ca nu a curs deloc sange.
va rog ajutati-ma! e posibil sa raman insarcinata si care ar fi sansele? daca da ce pilula de a 2-a zi imi recomandati?

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu fi speriată.Nu ai cum să rămâi însărcinată, dacă nu a ejaculat în tine.Şi ai himenul elastic.

| onasis1961 a răspuns:

Păi erai în perioada fertilă? Chiar dacă nu a ejaculat se poate rămâne.

| EddiWeed a răspuns:

Asa se intampla daca nu te documentezi inainde de a face un lucru.parca traiti pe sub pamant

| kx123 a răspuns:

Daca ati folosit prezervativul sansele sunt 0. Insa daca nu s-a protejat exista ceva sanse. Fa un test de sarcina mai bine, pentru linistea ta.

| monycutzza a răspuns:

Stai linistita, daca nu a ejaculat nu este problema

| nonik99 a răspuns:

Daca nu ai sangerat probabil ai himenul elastic. data viitoare foloseste prezervativul pentru orice problema dupa aceea

| Boxyoru a răspuns:

Deci daca nu ti s-a rupt himenul inseamna ca nu o ajuns unde trebuie ala nu se.deci cu pilulele nu le am nu stiu cum sta treaba mai ezact cu ele stiu ca intr-un interval de 12 sau 24 de ore daca nu iei pilulele dupa aia poti sa iei cate vrei ca le iei degeaba dar n-ai cum sa fi ramas insarcinata daca zici ca erai virgina si nu ti-a curs nici o picatura de sange o fost mic in p... si nu te-o desvirginat cum trebuie si daca zici ca nu s-a terminat deloc asta nu mai stiu cum sa-ti explic act sexual fara terminare aia nu-i act sexual mai mult prosteala cred eu explica mai detaliat...

| Buetzzy a răspuns:

Daca nu a ejaculat deloc atunci nu ai cum sa ramai insarcinata, e aproape imposibil, iar daca a folosit prezervativu nici asa.dar daca nu a curs sange atunci nu..stai linistita ca nu s-a intamplat nimic.dar data viitoare ai grija, Cat despre pilula nu ai nevoie