Stai calma, nu ai de ce sa te simti vinovata. Fanteziile sunt ceva normal, un fel de explorare pe care constienti nu ne-o permitem niciodata.
Nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata. Poate daca in urma acelui vis chiar te-ai indragostit de respectivul...
@emil - nu cred ca un set de intrebari pot pune un verdict asupra duratei unei relatii. Cred ca raspunsurile la intrebari pe care ni le punem singuri dar ne facem ca nu le stim sunt mult mai periculoase.
Am impresia ca partenerul tau cd termina q pokerul se baga in pat si-ti da un pupic pe frunte, dup'aia isi trage fesul pe urechi si sufla-n lumanare:somn usor draga!
Unele visuri ne fac sa ne sculam a 2 zi mai obositi decat am intrat in pat. am avut si eu asemenea zisuri sufocante...nu ma mai simteam bine o saptamana intreaga din cauza ca ma tot gandeam cum d am putut visa p acel cineva in postura aceea. nu iti face griji. trece... dar s-ar putea ca acest vis sa fie un avertisment sau .nu stiu...mai gandeste-te u...sunt curios oare c este...eu unul am itrebat p psihologul meu scolar...bineinteles...nu i-tam dat prea multe detalii
Ceea ce ti se intampla, este datorita faptului ca relatia ta este intr-un impas.cred ca cel mai bine este sa consultati un psiholog. spun asta, dupa ce am citit mai multe intrebari de ale tale.sincer,nu cred ca veti reusi sa treceti singuri peste acest impas, si despartirea nu este departe.sorry!
Crede-ma ca ti-am raspuns la modul cel mai serios.ai sa vezi mai tarziu unde se poate ajunge daca nu incerci sa iei masuri inca de pe acum, cand sunteti intr-o faza incipienta.sincer.
Pentru regis
nu, insa iti poti da seama de ce turnura ar putea lua o anumita situatie.
Emil.sunt probleme minore .care la un moment dat...toti trec prin ele...la un moment dat apare rutina... dar dispare imediat daca te gandesti cat de mult inseamna cu adevarat persoana de langa tine pentru tine! aaa si e important de stiut ca NU MI-A TRECUT O SECUNDA PRIN CAP ceea ce am visat, sigur nu as face-o niciodata!
Lol...ben zona ..nu stiu...ca dorm la ora aia...chiar am sa-l intreb daca-mi da pupicul ala pe frunte macar
Nu ai dc sa te simpti vinovata cred ca fiecare dintre noi a avut vise erotice cu un apropiat pentru ca dupa mine... daca stay mai mult in preajma unei persoane ajungi sa te gandesty la el\ea ca la ceva mai mult decat un simplu prieten.
A fost doar un vis daca te-ai trezit totul e ok, poate ca ai o simpatie mai speciala si nu ti-ai dat seama, uneori la cream si visele