| unknownlover a întrebat:

Aseara am avut un vis foarte ciudat despre fata pe care o plac.Se facea ca eram la scoala si ea a trecut pe la mine prin clasa si si-a uitat ghiozdanul si un fel de tablita mov. Dupa, am vrut sa fiu dragut si i-am luat ghiozdanul si tablita si m-am dus spre clasa unde invata ea.Chiar inainte m-a oprit BGS-ul si mi-a spus sa ii dau lui ghiozdanu ca il duce el dar tablita tot eu am dus-o.Cand am intrat in clasa ei, m-a vazut, a venit spre mine si nu stiu din ce motiv era suparata pe mine.Imi smulge tablita din mana si pleaca. Dupa ma duc ca era vremea sa plec din scoala si ma intalnescu un coleg din realitate, care imi spune hai odata ca avem multa treaba la proict.Ce poate insemna?

3 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

E doar un vis. Probabil cand ai visat aveai ceva pe suflet legat fie de scoala,vreun test, ceva (proiectul din vis), fie de fata respectiva, poate te framanta daca si ea te place sau mai stiu eu ce(asta numai tu poti sa interpretezi, tu stii ce simti).

| Danysan a răspuns:

Esti dupa ea ca un Melc dupa Rosie -Uita-te la Turbo-O placi ma -scoate-o in Oras!

| Indefinit a răspuns:

Inseamna ca te atingi noaptea.