| radutoby a întrebat:

Aseara am cunoscut o fata si mi-a spus ca sunt foarte dragut si mi-a dat facebook-ul.Cum sa o abordez mai departe, ce sa ii spun mai exact?(nu imi spuneti chesti gen : intreab-o ce pasiuni are,sau ce ii place sa faca,ceva simplu si dragut, nu chesti de pe vremea lu' bunicu) Ofer funda la cel mai bun raspuns.

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Pai de ce trebuie sa o intrebi ceva anume?
Pur si simplu o intrebi ce face, ce a facut in ziua aia, ii povestesti si tu ce e nou cu tine, ii spui ca te-a flatat complimentul ei si ca ai vrea sa o cunosti mai bine si eu cel mai bine zic sa o inviti candva, cand are ea timp, la un date.

| PŞtefaniaP a răspuns:

Păi. vorbeşte o vreme cu ea pe facebook, începeţi să vă cunoaşteţi iar dacă dă semne că te place fă tu primul pas. Sper că te-am ajutat :3

| Andreiu68 a răspuns:

Spune-i da iesiti la un suc, si acolo mai vorbesti 10-15 min dupa ii spui ceea ce simti tu pentru ea, daca a zis ca esti dragut cred ca te place ii spui si tu daca vrea sa avansati de la stadiil de,, prieteni,, si vreti sa fiti iubiti si daca te refuza ii spui si tu ceva ca iti pare rau ca nu vrei sau ceva vrajeala ca a fost o gluma.bafta

| mihaialexandru8 a răspuns:

Tu ce vrei de la ea?