Foarte tare, cand ma fac mare vreau si eu sa fac cu doua tipe. De ce sa nu-ti placa? Doar ca o sa inhibi barbatii cand le povestesti, e greu sa inlocuiesti doi cu unul si fiecare vrea sa fie cea mai intensa experienta din viata ta. Iti dai seama ca o sa iasa cu barfe, nu? Baietii povestesc chestiile astea. Sa-ti pastrezi nonsalanta la greu Si totusi cauta unul de care sa te indragostesti, implinirea sufleteasca nu vine din 3some.
Nu ai precizat, dacă ai fost cu ei simultan sau pe rând!
Dacă ești cu mai muți și rămâi gravidă, nici nu ai de unde să știi, a cui este plodul.
Individele care au de a face în același interval de timp, cu 2 sau mai mulți sunt numite "fete mult prea cuminți ", alții utilizează alți termeni, pe care îi cunoști și tu!
Tu crezi chiar, că ăștia doi, nu vor povestii nimănui?
Poate, ar trebui, să îți revizuiești, puțin mai mult, comportamentul sexual!
Bănuiesc că ai schimbat și numele de utilizator, dar și poza!
Dar cu ai făcut?
În poza anterioară, alb -negru păreai de peste 20 de ani!
Cica ''am baut,ne-am distrat''.voi fara bautura nu stiti sa va distrati
daca ti-a placut, continua tot asa, de ce sa renunti la o placere? nu ca ma asteptam sa renunti...succes
Rozette, ti-au spart baietii rozeta? Bravo, ai un os. La mai multe! ( pm pentru nr de telefon )
Un sfat, nu-i da add lui luj ca el cu siguranta e cam dobitoc vrea doar sa ti-o traga , iar despre faptul ca ai facut-o in 3 bv tie nu o asculta pe summler e cam incuiata la minte
Nuj ft.bravo tie :*.
Viata ta faci ce vrei nu`i asculta pe altii
Si eu am facut ceva da nu asa grav. eram cu unu care tineam la el dar totusi m`am sarutat si cu alti doi.nu stiu la tine e mai rau dar e viata ta n`ai facut o crima pa`n la urma :*.
Ar trebui sa-ti fac cunostinta cu prietena mea, poate ne imprietenim toti 3 :X !
Citi ani ai? id meu dragos_acelasi pot sa te sfatuesc am studiat psihologiea sper sa apucam sa vb