| HelpMeNow a întrebat:

Aseara am facut dragoste cu prietena mea, dragoste neprotejata, nu cred ca mi-am dat drumul in ea, am apucat sa ies si sa merg la wc sa imi dau drumul, inauntru sigur nu am dat, pentru ca nu cred ca pot fi 2 erectii la o perioada de 2-3-4 minute, sa fim seriosi, azidimineata cand s-a trezit a intrat pe stop, adica la 6 ore de la sex a intrat pe stop, este vreo sansa sa ramana insarcinata? Repet, nu stiu daca mi-am drumul in ea, mi-am dat drumul afara, este posibil sa am 2-3 erectii la perioade scurte de timp? gen 2-3 minute?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu stii ce e aia erectie macar?

| neutrino a răspuns:

Sansele sunt minime, dar nu nule.

| Azµre a răspuns:

Câți ani ai mă?

| HelpMeNow explică (pentru Azµre):

23

| Azµre a răspuns (pentru HelpMeNow):

Și la 23 de ani nu ești capabil să îți cumperi prezervative? La 23 de ani nu ești documentat cu privire la sex? Cum poși veni să întrebi așa ceva la vârsta ta. Ar fi trebuit să fii documentat să știi de tâmpenii faci. Am mai văzut o postare de-a ta cum că i-a venit ciclul, ce dacă i-a venit ciclul, poate rămâne gravidă și pe ciclu!

| CristyBv a răspuns:

Da exista sanse datorita lichidului preejaculator. Acest lichid iese inainte de ejacularea propriuzisa, si acesta contine o cantitate de spermatozoiti. Deci ca sa iti raspund la prima intrebare, da, are sanse mici, dar are, sa ramana insarcinata. Iar pentru a doua intrebare, raspunsul este tot da. Datorita masturbarii, tu nu mai ai control deplin asupra eractiei si ejacularii si din aceasta cauza ai probleme... Sper ca te-am lamurit. Succes!

| CristyBv a răspuns:

Imi pare rau nu am statusu ca sa pot sa-ti raspund cu alt mesaj dar iti raspund aici : Acel lichid vine oricum inainte de ejaculare, chiar daca sa zicem penetrezi vaginul de cateva ori, tu, dupa cum ai zis, te exciti si ejaculezi prea repede datorita masturbarii, acel lichid va veni. Eu nu vreau sa te sperii, exista sanse mici sa fi ramas, dar totusi ti-am zis sa nu fi luat prin surpindere. Si oricum, de ce Dumnezeu ati facut-o neprotejati inainte de a va informa? Acum poti doar sa te rogi sa nu fi ramas insarcinata! Si oricum urina ajuta dupa ejaculare sa curete... Nu prea inteleg ce ai vrut sa zici dar eu ti-am zis ce este clar pentru mine, si acum si pentru tine! Succes!

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Da exista sanse datorita lichidului preejaculator. Acest lichid iese inainte de ejacularea propriuzisa, si acesta contine o cantitate de spermatozoiti.Sansele sunt minime, dar nu nule.