Draga mea nu te speria asa tare ca nu e o tragedie, toti gresim. E foarte bine ca ai principii, mai ales la varsta ta si la fel de bine ar fi sa le si pastrazi. Trecand peste asta, sa iti spun cum sta treaba cu himenul. Mai intai iti spun ca nu am 15 ani ca tine, nici 20. Am ceva mai multi ani si stiu ce vorbesc. Deci himenul este membrana care se rupe, se fisureaza ori se desprinde (deseori partial) de peretii vaginali cu ocazia primului raport sexual cu PENETRARE VAGINALA. Himenul poate fi si elastic, poate fi rezistent sau chiar permisiv, pliindu-se sau comprimandu-se la insertia unui obiect intravaginal, a degetului sau chiar a penisului in erectie. Dar cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii este ca deflorarea se realizeaza TREPTAT, este un act progresiv. Deci un himen nu se rupe definitiv de la primul contact mai ales daca a fost unul frivol. Ceea ce inseamna ca in momentul de fata nu se cheama ca ai ramas fara himen. Crede-ma ca exista femei care scapa complet de himen abia la prima nastere.
Dacă ai făcut-o 'oarecum' o dată, o să mai fie şi a doua oară şi aşa mai departe. Deci sigur nu o să mai fii virgină.
Nu ştiu exact dacă e valabilă ideea de 'ori curge sânge, ori te doare de mori'. Cursul sângelui nu este o idee bătută în cuie. Acum depinde şi cum ai evaluat tu durerea simţită.
În ceea ce priveşte doctorul, dacă eşti minoră, nu cred că ai fi primită la doctor neînsoţită de părinţi.
Nu a fost nimic adanc...pentru ca nici el nu voia asta. nici unul nu voiam asta. Si nu normal ca nu ne-am protejat atata timp cat nu voiam sa facem asta.
Nu ai cum sa afli daca esti virgina sau nu fara sa mergi la un ginecolog. Poti merge la medic doar ca trebuie sa ai la tine cartea medicala a ta ( parintii tai oricum o sa vada pentru ca medicul face acolo niste notite)
Nu iti ramine decit sa stai fara sa faci nimic sau sa le spui parintilor)
Doamne, eu tocmai spuneam ca nu am vrut sa fac asta si tu imi spui de a doua si a treia oara? Nu e vorba daca o sa mai fiu ci daca mai sunt sau nu! Faceam chestii mereu, si niciodata nu se intampla nimic mai mult..si acum nu stiu ce s-a intamplat..Frate, eram sau sunt virgina nu am experienta in asta si nici nu vreau sa am, doar ca imi pasa daca mai sunt sau nu.
15 ani naibi Si nu sunt o d-aia care sa zici ca eh numai sunt virgina aia e..Nu frate, am avut principii nu stiu cum naibi s-a intamplat. Daca nici unul nu voiam sa facem nimic mai mult decat sa " ne jucam ". Nu stiu, eu sunt tipa aia care mereu a zis nu si care sunt mereu cu picioarele pe pamant..si acum sa numai fiu virgina de la varsta asta mi se pare o mare prostie! Nu o sa mi-o iert niciodata nici mie si nici lui!
daca e vb de 2 secunde imi dai un suc si-ti spun ca esti virgina?
Tie iti arde de misto? Iti dau un bax numai sa aud ca sunt virgina! Ma jur ca numai ma ating de baieti.
Daca tot ce ai spus este adevarat, si baiatul s-a oprit dupa ce ai simtit durerea este k, esti virgina dar daca baiatul a continuat penetrarea... nu mai esti virgina. Acum pe viitor sa stii, incearca sa faci dragoste cu o persoana care te iubeste, pe care-l iubesti si care te protejeaza. Pe viitor ai grija de tine.
Il iubesc, ma iubeste, suntem de 10 luni impreuna...Nu e vorba de asta, i-as da toata virginitatea mea oricand pentru ca o merita, are grija de mine si ma protejeaza, d-aia am atata incredere in el. Si da, s-a oprit, pentru ca ma iubeste, si pentru ca nu vrea sa imi faca rau.
Nu te grabi sa-i dai virginitatea. Toti baietii fac asa pana obtin ce doresc ei.Eu acum pot sa spun ca esti virgina. Astept baxul de suc.
Apropo si eu sunt baiat...
Nu ma grabesc, asta e si ideea, am specificat ca nu de la varsta asta... Daca imi lasi id de mess iti dau.
Nu am id de mess deoarece a fost spart e-mail-ul si nu mai pot sa-l accesez. Adresa mea de e-mail este goethe2014@outlook.com. Poti sa-mi scrii aici daca vrei.
Probabil ai himenu elastic.incercati din nou fara frica,.nu trebuie sa te duci la doctor.
Astept sa-mi spui cum intru in posesia sucului. Astept e-mail
Iti las mesaj pe TPU cu adresa mea de e-mail pentru ca eu nu pot sa iti scriu, poate poti tu.
Doua ce? Nu cred ca trebuie sa fiu felicitata, zic! Daca ai chef de misto, lasa-te.