| Andreea9222 a întrebat:

Aseara am facut prima data sex oral noului meu prieten si am inghitit sperma. Doar ca el a fost deranjat de acest lucru. Mi-a spus ca trebuia sa se termine in alta parte.
Imi puteti spune va rog de ce nu i-a placut? De ce ar fi preferat sa nu fac asta si sa se termine in alta parte?
Multumesc

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate vroia sa se termine intr-un pahar sa-si faca un cocktail.

| Adry05 a răspuns:

Probabil îi e scârbă să te ami sărute după sau s-a gândit cu câți ai mai făcut asta înainte să te pupe el laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca-i scrabos pentru 99.99 % din oameni ca sa inghiti secretiile celuilalt.
Dar el a inghit secretia ta vaginala, cand ti-a facut sex oral?

| lpavel a răspuns:

Nici mie nu mi-ar fi placut! Cred ca si tu stii de ce dar vrei sa fi sigura... iti spun eu atunci: el mai vrea sa te sarute din cand in cand, iar daca cu el asa ai procedat se gandeste ca asa ai facut cu toti dinaintea lui!

| Sofer a răspuns:

Poate lui nu ii place sa îți facă finalizare orala.

| NotNamed a răspuns:

S.a simtit doar jenat fata de tine. Gen s-a simtit prost ca tu fiind iubita lui sa ii inghiti sperma exact ca o coarda... Bucura.te, tine la tine si nu vrea sa te puna în ipostaze curvești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!

Depinde de percepția fiecăruia, majoritatea judeca doar după un aspect care până la urmă mie unul mi se pare open mind și atata vreme cat a fost ceea ce ti-ai dorit ce conteaza ca ai mai făcut asta sau ca faci asta? E un lucru foarte tare, el are de pierdut! As vrea o iubita ca tine, sincer! happy

| Jus7t a răspuns:

Nu știm, putem doar presupune.
De cât timp ești cu noul iubit? A câta oară ai făcut sex cu el?
Dacă e iubitul tău de puțin timp și e prima oară probabil se gândește la câți le-ai mai înghițit-o, că e clar că ai experiență.

Răspuns utilizator avertizat
| Stochel a răspuns:

Păi în primul rând trebuia sa te anunțe el că-i vine sa ejaculeze si se oprea sau macar sa te anunțe că o să ejaculeze dar tie ti-a placut cand a ejaculat in gura ta?