Probabil îi e scârbă să te ami sărute după sau s-a gândit cu câți ai mai făcut asta înainte să te pupe el
Pentru ca-i scrabos pentru 99.99 % din oameni ca sa inghiti secretiile celuilalt.
Dar el a inghit secretia ta vaginala, cand ti-a facut sex oral?
Nici mie nu mi-ar fi placut! Cred ca si tu stii de ce dar vrei sa fi sigura... iti spun eu atunci: el mai vrea sa te sarute din cand in cand, iar daca cu el asa ai procedat se gandeste ca asa ai facut cu toti dinaintea lui!
S.a simtit doar jenat fata de tine. Gen s-a simtit prost ca tu fiind iubita lui sa ii inghiti sperma exact ca o coarda... Bucura.te, tine la tine si nu vrea sa te puna în ipostaze curvești.
Hei!
Depinde de percepția fiecăruia, majoritatea judeca doar după un aspect care până la urmă mie unul mi se pare open mind și atata vreme cat a fost ceea ce ti-ai dorit ce conteaza ca ai mai făcut asta sau ca faci asta? E un lucru foarte tare, el are de pierdut! As vrea o iubita ca tine, sincer!
Nu știm, putem doar presupune.
De cât timp ești cu noul iubit? A câta oară ai făcut sex cu el?
Dacă e iubitul tău de puțin timp și e prima oară probabil se gândește la câți le-ai mai înghițit-o, că e clar că ai experiență.
Păi în primul rând trebuia sa te anunțe el că-i vine sa ejaculeze si se oprea sau macar sa te anunțe că o să ejaculeze dar tie ti-a placut cand a ejaculat in gura ta?