| ThePussyCat a întrebat:

Aseara am facut sex cu iubitul meu. Aseara a fost pentru a doua oara. Am avut orgasm m-am simtit minunat. Cand am avut orgasm am simtit placere in tot corpul. Trmuram usor si simteam cum o unda trece prin mine, cum sangele incepe sa mearga foarte repede, para trecea apa prin mine. Iar pasarica din tensionata se relaxa scotand un lichid. Voi simtit la fel?
Iubitul meu zice ca el simte placerea doar in penis. E adearat? Daca vreti sa mai vb despre sex uitati idul meu the_pussy_cat_sweet@yahoo.com

4 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Cate sute de obsedati ai in lista acum? laughing))))))))))))))

| Luannah a răspuns:

O doamne rolling eyes

| Anyway a răspuns:

Până la urmă...de ce ne spui nouă asta?! raised eyebrows

| GIGELOS1 a răspuns:

nu ezita sa faci sex si cu tatal tau caci sigur o sa-l surprinzi frumos dar sa nu o faceti in post:asteptati sa treaca boboteaza si pe urma o faceti cat vreti.ai grija la cele mai mici detalii cum ar fi:cand incepi sa-i ie penisul in gurita tatalui tau nu uita sa fie si mamica ta prin apropiere sa o strigi si sa ii faceti si ei o surpriza placuta.era bine daca putea venii si prietenul tau la acest spectacol electrizant si in timp ce pe mamica o lasati sa va linga acel lichid lipicios care se scurgea din voi prietenul tau o penetra si el pe mami in anus cu al lui penis tanar si viguros.ai face bine sa ii mai faci o surpriza taticului tau norocos si sa ramai si insarcinata cu el sa faci un baiat si cand o creste si el nu uita sa faci aceleasi lucruri si cu el ca sa nu se piarda samanta.mult succes norocoaso mica si sa nu mai fi timida caci inceputul e mai greu dar apoi te obisnuiesti.succes