| AdrianaAdriana4567 a întrebat:

Aseara am fost foarte obosita de la munca şi iubitul meu a vrut sa avem contact sexual ši din cauza ca eram obosita l-am refuzat şi s-a suparat pe mine.Ce pot sa fac cand sunt obosita si el vrea contact sexual? Nu vreau sa se mai supere

6 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Pai trebuie sa te inteleaga ca si tu esti doar un om. Si ca dragostea se face cand ambii parteneri au chef si disponibilitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Minunat! L-ai pus la punct asa cum merita, ca doar nu esti wc-ul lui sa stai intotdeauna la dispozitia lui.
Se cere in primul rand respect si dragoste, iar baiatul asta tocmai a demonstrat ca nu are nimic pentru tine, doar pentru ca nu i-ai satisfacut lui madularul.

Un sfat sanatos: da-i papucii astuia, ca nu are nimci pentru tine, nici macar bun simt sau repsect.

| Roliii a răspuns:

S-a intamplat doar odata? N-are nimic, s-a intamplat de 2 ori, la fel. Se intampla des? Poti sa o tii tot asa pana poate isi gaseste alta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa se supere ca doar nu esti sclava lui

| gzaharia a răspuns:

Da, asculta de Violeta misandria in talpi; cand iubi nu va vrea sa faca ceva pentru ca este obosti sa te puna si el pe tine la punct si sa iti dea papucii... in loc sa vobiti intre voi si sa rezolvati problemele sanatos, vi aici sa te umpli literalmente de venin; foarte fain, bravo.

| MarianWLF a răspuns:

Nu simti placere cand esti obosita nici prea excitata nu ai cum sa fi, trebuie sa fie mai intelegator cu tine.