| dydyyyy a întrebat:

Aseara am fost la club cu prietenii printre care si foasytul prieten cu care am stat 2 ani jum.noi tinem si acum legatura ne vedem iesim facem tot ce faceam cand eram impreuna si cu toae astea nu suntembatting eyelashes

eu am fost foarte indiferenta cu el nu il bgam in seama el imi dadea mesaje imi facea semne ma ruga sa iesim afara sa vorbim si eu ma faceam ca nu il ascult.

de aseara si pna acum nu m-a sunat. s-o fi suparat asa de rau? eu am vrut doar sa il vad cum reactioneaza dar am inceput sa ma ingrijorez. el pana acum ma suna de 10 ori cel putin

Răspuns Câştigător
| mispis a răspuns:

Parca ai fi eulaughingprin asta trec si eu acum cu unul:ne purtam ca si cum am fi impreuna dar nu suntem. Iar eu incerc sa fac pe indiferenta dar nu-mi prea ieselaughing. Cred ca i-ai ranit orgoliul pentru ca l-ai refuzat(el se astepta sa cedezi din prima si sa te duci cu el afara) si, parerea mea, bine i-ai facut. Oricum, daca mai simte ceva pentru tine, te va cauta, stai linistita:*
Aaa, si de ce nu sunteti impreuna daca tot zici ca te suna de 10 ori cel putin?happy.

1 răspuns:
| bianka93 a răspuns:

Poi poate s-a cam saturat de situatia asta.si sa hotarat sa nu te mai kautetongue