| angelinthedark a întrebat:

Aseara am fost la prietenul meu cu care sunt de ceva timp...eu sunt virgina dar el nu e, mi-a propus sa facem dragoste si nu am vrut, el nu s-a suparat, ci m-a inteles. Dar eu l-am excitat apoi nu am mai vrut sa continui.Eu m-am simtit cam aiurea ca nu l-am lasat, dar nu puteam sa o fac din moment ca nu sunt pregatita, iar el apoi a venit la mine si a zis ca eu nu sunt deloc de vina si ca nu am de ce sa ma simt aiurea ca el e de vina ca a tot insistat si m-a luat prea tare cica, acum el a zis ca nu mai vrea sa o facem, ca e mai bine asa, cel putin pana voi fi pregatita, voi ce credeti de atitudinea lui?

Răspuns Câştigător
| Shuellen a răspuns:

Imi pare bine ca mai exista si gentelmeni sau cum s-o scrie si nu doare"fiare in calduri". Daca este de acord sa te astepte da o dovada ca este matur si ca nu ar vrea sa regreti ca ai facut acest pas.Fiecare baiat se excita si se si simte prost cand il lasi asa balta.Ai putea foarte frumos sa faceti petting si nu este nimic rau in asta.Este foarte dragut ca nu a vrut sa te faca sa te simti prost ca l-ai refuzat dar cu siguranta a fost mahnit dar n-a vrut sa-ti arate. Tine minte ca traim in sec. 21 iar toti baieti doar sex vor, iar el a fost de acord sa te astepte ceea ce inseamna foarte mult pentru tine. Daca ti-a zis ca e mai bine sa nu-l mai exciti chiar are dreptate pentru ca odata si odata nu se va mai putea abtine si ai putea sa regreti.Inca o data iti zic ca esti foarte norocoasa ca ai un asa prieten care sa inteleaga o fata si s-o respecte.Cand veti incepe viata sexuala atunci trebuie sa stii ca v-a trebui sa va satisfaceti mai des, dar va fi nevoie si de preludiu. Tineti minte ca este foarte importatnt atmosfera intima in seara/ziua care devi femeie si nu ar trebui s-o regreti.Acum va aminesc ca nu ar rebui sa va incepeti viata sexuala fara prezervativ sau alt metode de contraceptie
Mult bine! Denisa 12 anisorilaughingnu glumbig grin

21 răspunsuri:
| madalina_8123 a răspuns:

Foarte frumos din partea lui. Putini baieti inteleg ca o fata nu trebuie obligata sa faca ceva, mai ales daca nu e pregatita. Incearca si tu sa nu-l provoci prea des pentru ca e posibil sa-si piarda rabdarea. Inca o data BRAVO LUI si esti norocoasa sa ai un astfel de baiat langa tine.

Janina
| Janina a răspuns:

Nu inteleg unde e problema...baiatul a inteles, nu s-a suparat, te-a respectat.
Cred ca e totul bine, poate doar tu cauti o problema acolo unde nu exista!

| sy46 a răspuns:

Pai e bine ca te intelege si din aceasta reactie a lui se poate deduce ca te iubeste, tine la tine si ca are rabdare pana te vei simtii si tu pregatita; probabil asteapta acum sa-l iei prin surprindere atunci cand te vei simtii in stare de a face dragoste cu el.Depinde foarte mult si de cat timp sunteti impreuna.Ca daca face asa dupa 2-4 luni, situatia se schimba radical.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde cate luni aveti impreuna. Daca aveti vreo 4-7 luni atunci e logic ca asa trebuia sa reactioneze, altfel ar fi un magar!

| Nita a răspuns:

Foarte bine! Nu va grabitzi!

mira
| mira a răspuns:

Este un domn si un intelept.

| Deeiu a răspuns:

Cred ca te face sa te simti vinovata ca nu i-ai dat ce-a vrut, acum incearca sa-i cedezi tu, sa-i spui :"imi pare rau ca atunci am refuzat, hai s-o facem acu`love struck`"
Nu-i cade in plasa, lasa-l si vezi ce se intampla, am mai patit si eu asaoh go on
Si dupa 2 luni mi-a dat papucii, deci se vede ce a vrutwinking

| pendula a răspuns:

... ma lasi?laughing sa fim seriosi baiatul zice, ei bine ia intreaba-te ce gandeste. E la fel ca atunci cand tinem usa unei doamne " asta nu trece odata." nu in mod exagerat insa una e ce zice alta e ce gandeste.

| OanaG a răspuns:

Esti norocoasahappy...Foarte rar mai gasesti asemenea baieti.Este intelegator...si te va astepta, oricat va fi nevoie dar nu la nesfarsit:*

Bafta

| julieta a răspuns:

Incearca sa nu il provoci foarte des, ii este greu si lui oarecum. ma bucur ca a gandit asa, putini baieti mai gandesc asa si se gandesc si la partenera lor nu numai la nevoile lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi vorba aia "if it ain't broke don't fix it"? Vine din engleză, cred că știi ce înseamnă. Tu pui întrebări doar ca să te bagi în seamnă.

| Hombre a răspuns:

Cine sa te mai inteleaga si pe tine odata spui cate streseaza altadata spui ca tea inteles in legatura cu virginitatea.

| SweetCandy a răspuns:

Tu vrei sa faci invidioase toate fetele care au parte de baieti mai putin educati, nu?laughing glumesckiss
E perfect sa-l tina Dumnezeu asa. e un baiat bun care stie cum sa se comporte cu o fata la care tine!
Multa bafta in continuare!
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E intelegator si are rabdare big grin sa-l apreciezi ca merita

| Te besk a răspuns:

Mi se pare un baiat calumea, respectos, intelept, si te vei intelege bine cu el si pe viitor

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o atitudine normala si inteleapta. Dovedeste ca meriti aceasta atitudine si nu-l mai excita excesiv daca nu te simti pregatita sa mergi mai departe.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asta inseamna ca te iubeste si te asteapta sa fii pregatita.Cati ani ai?

| HBK a răspuns:

Probabil are niste sentimente ranite, a inteles, dar trece cu vederea.Mai bine zis, s-a consolat.

| oany a răspuns:

Bine gandit, bine spus si bine facut! A simtit ca nu esti pregatita, probabil ti-e si frica, asa ca el nu trebuie sa te constranga, trebuie sa te astepte si sa te inteleaga.Este un comportament absolut normal si trebuie apreciat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumos din partea lui.nu este unu cicalitor ca sa iti aminteasca zi de zi.esti foarte norocoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te felicit ca ai un asemenea prietenhappy Sincer iti spun.Nu ar trebui sa te ingrijoreze asa ceva pentru ca este foarte bine ca el te-a inteles si nu a inceput sa zica, daca nu o faceti va despartiti sau sa te ameninte in genu' :X