Bună.
Dacă ai iubit, ce cauți fată la el în casă?
Dacă ții la el, de ce te săruți cu altul?
Atracția te face praf, nu poți controla sentimentele și vezi să nu rămâi cu buza umflată.
Disciplinează-te.
Pa, pa.
Pai, tu stii ce simti cu adevarat, nu noi. Sfatul meu ar fi sa discuti cu prietenul tau si sa-l intrebi de ce nu are incredere in tine. In al doilea rand, iubitul tau de unde a aflat ca te-ai saturat cu Mihnea? Nu crezi ca el i-a zis? Intreaba-l ce a facut sau ce a zis si dupa vei stii ce ai de facut.
Eu iti spun sincer, sa fi fost in locul iubitului tau tias fi dat papucii fara sa ma gandesc
odata... dc ai fost la baiatu ala acasa ( mai ales daca el nu stia )
si 2. dc v-ati sarutat. daca tineai la iubitul tau nu o faceai
Si eu cred ca Mihnea i-a spus iubitului tau. mai ales ca sunt amandoi clasa 8 probabil sunt si prieteni!
Il iubesti pe unul dar il vrei pe celalalt. E mare pacat ca la varsta ta, eu pot sa spun ca "il vrei", dar. Asta e adevarul. Fetele cuminti nu saruta alti baieti. Am un sfat pentru tine, pentru ca vei pasi foarte curand in viata de "femeie" din cate imi dau eu seama, si acel sfat e : Nu uita de scoala!
Alege si tu pe cel care tii mai mult la el. Spune-i ca nu l-ai inselat si apropo vezi k nu avea de unde sa stie prietenul tau ca l-ai inselat decat de la Mihnea. Fa ce-ti spune inima.Bafta!
Deci nu-i usor decizi fai un concurs cu ei dar nu ori ce si perimul sa fi tu asa sesi sa fi tu prietena in plus concursul sa fie de istetime de exemplu la invatamntul cara invata mai bine aia il va lua pe tine.
Buna. E o situatie ciudata pentru ca te atrag amnadoi.Prietenul tau nu ave de unde sa stie ca te-ai sarutat cu Mihnea decat de la el.El mai mult ca sigur te place.Parerea mea e sa renunti la amndoi.Prietenul tau pentru ca chiardaca te-ai sarutat cu Mihnea putea sa treaca peste daca te iubea pana la urma e doar un sarut amarat. Mihnea nu te merita pentru ca i-a spus prietenului tau cea ce inseamna ca el ar face orice sa te desparta de prietenul tau.
Oricum tu esti singura care poti alege depinde de sentimentele tale.
Succes
1. iti spun ca nu ai minte in cap
2. si eu sunt a 6 a
3. la liceu ce o sa faci daca acum ai prieten
4. daca as fi in locul tau las alege pe mihnea
5. succes
Oh, God. ai 12 ani . lasa baietii, ai timp o viata intreaga pentru ei. daca ti-e de stat, stai cu cine crezi tu ca e mai bine, la cine tii. anyway, la 12 ani nu ai cum sa tii foarte mult la un tip. abia la 18 19 20 ani incepi sa vezi ce si cum, in legatura cu dragostea
Iubitul meu m-a intrebat de ce il insel pentru ca am am mers la Mihnea acasa. El nu stie ca eu m-am sarutat cu Mihnea.