Cum naiba n-ai facut nimic rau? sarutul este ceva foarte foarte intim, iar a te saruta cu alt barbat, indiferent din ce motiv ai facut-o, atata timp cat n-a fost luat cu forta (nu ai fost batuta, tinuta cu forta, legata), este o infidelitate foarte foarte serioasa. eu as muri si n-as lasa un alt barbat sa ma atinga in felul asta atat de intim si incarcat de semnificatii.
E normal sa discuti tu cu prietenul tau, sa-i spui ca l-ai inselat, sa-i explici de ce sentimentele tale au ajuns intr-un stadiu atat de avansat de degradare incat un sarut cu altul ti se pare o bagatela. Nu ii poti ascunde un eveniment de o importanta atat de mare, care va modifica din temelii viata si relatia.
Sa ii spui cat poti de repede iubitului tau! Adevarul si numai adevarul!
Crede-ma, o sa fie mult mai rau daca afla de la altii. Eu nu mi-as ierta iubitul daca as afla de la altcineva intamplarea asta. Daca as afla-o de la el poate ca l-as ierta. Sa stii ca nu e deloc frumos ce ai facut. Nu e corect fata de iubitul tau.
Cel mai bine ar fi sa-i spui tu adevarul, sa fi sincera o sa aprecieze asta, dar o sa se supere. Asta e suporti consecintele.
Nu inteleg un lucru esti intr-o relatie il iubesti, de ce te saruti cu alti si eu joc adevar si provocare si cand cineva ma pune sa o sarut pe una nu o fac, pentru ca stiu ca ar rani-o pe prietena mea, o iubesc si nu vreau sa-mi stric relatia pentru o prostie de joc. Sper sa te fi ajutat!
Pai daca crezi ca el are incredere in tine si nu va certati spune-i. Dar eu cred ca se v-a supara. Insa e nasol, pentru ca ii pot spune prietenii. Spune-i ce v-ati jucat, provocarile, iar apoi spune-i si despre tine.
Spune-i tu inainte sa afle el e cel mai bine! Spune-i ca nu a fost vina ta si ca nu ai vrut dar asa a fost jocul, plus ca e doar un joc nu are de ce sa se supere!
Cristina punete pe tine in locul lui si gandeste-te ce ai prefera sa iti zica el sau sa afli de la prieteni?
Parerea mea este sa ii spui, indiferent de consecinte...eu cred ca nu va fi asa de rau! BAFTA!
Eu zic sa ii spui tu decat sa afle de la alti, pentru ca asa ar fi si mai rau. Oricum tu tebuie sa ii explici ca a fost doar un joc si ca era doar un prieten bun. In plus daca ai prieteni adevarati nu ii vor spune, si in caz ca se va intampla contrar, iubitul tau ar trebui sa te ierte daca tine la tine.