Umflat si inflamat l-am avut si eu. Sincer nu mai stiu care din ele dar era umflat si ma si durea. Nu mai stiu sa ti spun daca era schimbat ca si culoare dar nu am intervenit sub nici o forma. Si-a revenit singur.
Daca te iei dupa internet ajungi sa ti cumper sicriu singur.
În cât timp și-a revenit?
Cam o saptamana.
Cred că ai dreptate, acum are o culoare normală, e doar puțin umflat, i-am spus până la urmă mamei și a vorbit cu tatăl meu și i-a spus că și el a trecut prin asta și i-a trecut, a spus că crede că m-am forțat să ridic ceva.
Asta urma sa iti zic si eu. Probabil sa fie de la putin efort. Ridicaturi. Etc. Doamne ajuta sa fie bine!
Trebuie sa fii prost rau daca iti este rusine sa mergi in situatia asta grava, cu un testicul mov la medic
Medicul a vazut mii de testicule la viata lui si tu crezi ca pica pe spate de ce ai tu in pantaloni?
Daca s-a facut mov, atunci este foarte-foarte grav!
O să-i spun mamei mele și o să încerc să-mi fac curaj să merg, nici nu prea pot dormi din cauza asta chiar dacă mă ustură ochii de somn, sper doar să fie bine, numai gânduri proaste îmi trec prin minte...
Mergi la doctor, n-are de ce sa-ti fie rusine sau frica. Vrei sa previi, nu sa tratezi!
Ba Violetta...
"Trebuie sa fii prost rau daca iti este rusine sa mergi in situatia asta grava, cu un testicul mov la medic"
Cine iti permite tie sa vb asa?! Cine te crezi? Cum de-i jignesti tu pe toti? Esti pe TPU sa ajuti sau sa-ti versi frustrarile de pensionara casnica incuiata la cap?
Trebuie să mergi la medic cel mai probabil e hernie inghino scrotala! Nu putem ști sigur doar un medic te poate ajuta
anonim_4396 întreabă: