| Bianca426 a întrebat:

Aseară cu prietenul meu am făcut sex și nu știu cum mi-a venit și ciclu tot in seara asta trebuia sa-mi vina sâmbătă da a întârziat 4 zile, mă rog
Am făcut și și a dat drumul pe mine și el din greșeală mi-a băgat cu degetele chestia lui de pe mine in vagin gen
E posibil sa fiu însărcinată?

7 răspunsuri:
| Armyanka a răspuns:

Pai dacă a introdus sperma in vaginul tau atunci NORMAL ca este posibil! Nu e de joaca cu asa ceva! Am trăit pe propria mea piele. Deși ești in perioada ciclului asta nu exclude o sarcina mai ales dacă ai ciclul neregulat fiindcă poți ovula oricând, deși riscul ar fi considerabil mai mic. Dacă ești foarte panicata, poți lua pastila de a doua zi. Sau poți face un test de sarcina după 21 de zile de la contactul sexual. Dacă ai întrebări ma poți contacta in privat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul cert. sigur si corect este unul singur si anume : este 100%/ABSOLUT IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina, fiindca sexul a fost intretinut la ''granita'' situata intre ULTIMA ZI a ciclului menstrual care tocmai se/s-a terminat, sau in PRIMA ZI a noului ciclu menstrual, adica intr-o zi 100/absolut INFERTILA.
,, IMPOSIBILITATEA FORMARII SARCINII IN ULTIMELE 9-10 ZILE''
Este determinat stiintific si medical cat se poate de cert, sigur si concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, mereu cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia urmatoare, in cazul in care ovulul viabil NU este fecundat. Cele 14 zile situate dupa ziua OVULATIEI si ziua in care va incepe urmatoarea menstruatie se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea tot stiintific si medical este stabilit ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de un spermatozoid NUMAI in ziua ovulatiei, adica in urmatoarele maxim 16-24 de ore de la eliberarea ovulului din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... ovulul nefecundat SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbit de tesuturile din preajma, iar restul se ataseaza pe suprafata ovarului si devine CORPUL GALBEN si va produce hormonul progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual/inainte de ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

| Xpressurself a răspuns:

De ce nu va faceti voi fete cate o prietena asistenta medicala sau farmacista. Am spus o prietena nu una care va vinde medicamente ci una sa va invete. Parerea mea este ca nu ai de ce sa iti faci griji deloc. Sunt sigur ca ai fost la baie si te-ai spalat. Alte fete nu folosesc nici o metoda ani de zile cu prietenul lor si finalizarea e in vagin, apoi merg si se spala. Bine, intr-adevar este vorba de fete care isi iubesc prietenul si pentru ele o sarcina este binevenita. Totusi am expus asta asa ca sa iti faci o parere nu iti spun ce sa faci.

| Catalin77945 a răspuns:

Nop

| Pantagruel a răspuns:

Nu.

| Stegman a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata. Dar eu nu inteleg de ce il lasi sa ejaculeze pe tine? De ce sa fii tu gunoiul lui? Pentru ca daca nu ejaculeaza pe tine, ejaculeaza in gunoi nu? Daca tu nu esti desteapta si inteligenta nu e nimeni in locul tau. Putea sa fie o zi in care tu erai la ovulatie si ramaneai gravida, ce faci in cazul asta? Faci avort? Sau decizi sa cresti copilul singura? Ca el sigur isi ia talpăşița si pleaca. Unde nu e cap e vai de picioare fata draga.

| StefanAdam a răspuns:

Nu cred