| sorina18 a întrebat:

Aseara eram pe afara cu inca un prieten de al meu.Era si fostul meu prieten cu alti prieteni de ai lui.Au venit pe la noi si au inceput sa ne intrebe "ce facem,ce mai zicem" si le-am zis ca "bine,am iesit pe afara". Apoi unul din prietenii fostului prieten m-a intrebat ceva in legatura cu un subiect pe care il discutasem mai demult,iar eu i-am raspuns si el nu credea, si i-am zis in gluma"daca ma vrei ma jur"si el a spus"da"si eu i-am spus"ma jur pe cea mai importanta persoana pentru mine" si el a spus atunci"ok" si fostul meu prieten ii spune"ma, vezi ca sa jurat pe mine ea"si eu ma uit la el si ii spun"nu esti tu persoana cea mai importanta pentru mine" si fostul prieten s-a uitat asa la mine si nu a mai zis nimic.
De ce credeti ca a crezut fostul meu prieten ca de el era vorba cand am zis cea mai importanta persoana pentru mine?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca ai mai postat intrebarea asta, mi se pare?

| mada1820 a răspuns:

Banuiesc ca stie foarte bine ca el este cea mai importanta persoana din viata ta, era normal sa reactioneze in felul acesta.

| Roses a răspuns:

Fiindca poate ca inca te place si probabil vrea sa fii in continuare cu el. happy