Teoretic NU prea exista motive de ingrijorare.
Practic ar putea sa existe insa doar o foarte/extrem de mica posibilitate ca in conditiile precizate sa se poata forma o sarcina.
Multa sanatate!
Mulțumesc pentru răspuns dar nu mai sunt motive de îngrijorare. Mi-a venit *problema*
Te încurajez din tot sufletul să nu faci sex cu nimeni până la căsătorie. Erai speriată și pentru că te avertiza conștiința că ceea ce faci nu e bine.Virginitatea e darul pe care Creatorul dorște să-l dăruim numai partenerului de căsătorie, doar atunci sexul e o bucurie pentru amândoi, altfel aduce multă vinovăție plus teroarea că ai putea rămâne însărcinată.
Ce zice apostolul Pavel despre vaduve, le zice cumva sa ramana necasatorite?
Da, ar trebui.
Sexul nu e chiar o joacă, să-ți iei jucăriile și să pleci când îți piere ție cheful.
Cât despre o eventuală sarcină... doar voi știți cât de bine v-ați protejat, mai ales dacă erai în perioada fertilă. Teoretic, nu ar fi posibilă. Dar uneori practica ne omoară.
Am menționat ca suntem virgini amândoi, și ca nu a ejaculat nici înainte nici după
Buna, daca nu vrei sa ramai gravida pune-ti un sterilet. Asa nu vei mai avea griji de sarcina si te vei pute juca in voie.
Nu ai dec daca nu a ejacula mai alses in vagin estee bine, nu esti însărcinată.
Multa sănătate!
Ce gest de nerespect cică să îți piară cheful!
E ca si cum nu l-ai iubi!
Eu dacă aș fi in locul lui te-aș părăsi!
George0197 întreabă: