Eu cred ca e doar sociala ca chelnerita e obligata sa se uite la toti clienti in caz de are nevoie vreunul de ceva sau vrea sa mai comande ceva.Cat despre mana pe spate multe fete fac asa. Inseamna ca isi face treaba bine.Si vorbeste cu tine pentru a fi amabila si a atrage clienti chelneritele sunt obligate sa fie sociabile cu lumea care vine in localul respectiv.
Cam asta trebuie sa fie comportamentul ei, dar poate chiar te place, incearca. N-are ce sa iasa rau.
Vrea sa eu dai la pasarica, imbracate du-te la barul ala asteapta sa termine tura si pe urma depravarexxxxxxx nu uita prezervativele!
S-ar putea sa fie vorba doar de un comportament obligatoriu fata de clienti impus de patron, dar s-ar putea sa fie ceva mai mult de atat.Cand mai mergi in acel local cauta sa fii in raionul ei si ai putea sa-i lasi nr tau de telefon odata cu plata consumatiei. In cazul ca te va cauta (sau nu) ti se va confirma intrebarea poate si dornta. Incearca deoarece nu ai ce pierde.
Da, iti da semnale. Pune mana si fa-i cateva avansuri, nu o sa zica nu.
Serveste-o cu un suc sau o cafea si e a ta.
FUNDA?
Nu mai pierde vremea cu zambituri si fastaceli. Intreab-o direct: Ai vrea sa iesi intr-o zi cu mine la un suc?
Poate sa zica DA, poate sa zica NU. Refuzul face parte din joc! Te vad in poza fotbalist...e ca atunci cand tragi la poarta, cateodata e gol, altadata nu. Chiar daca ratezi sutul sau apara portarul, asta nu inseamna ca nu vei mai trage si la urmatoarea ocazie!
Viata e scurta, profita de ocazii! Bafta!
AlexEjmecheru întreabă: