| emo:Xkid:X a întrebat:

Aseara fostul prieten mi-a trimes un mesaj ce ma lasar putin uimita :

" Mi-am dat seama ca ink tin la tine si ca am facut o mare prostie ca nu am avut incredere in tine si oricum daca voi pleca in alt oras la liceu tot pe tine te voi iubii. Te iubesc zana mea " cryingcryingsad

Tokmai incepusem sa-l uit si dupa acel mesaj ma gandesc intruna la el chiar daca nu vreau sa recunosk eu ink il iubesc cryingcrying"

Acum ce sa fac? Sa ma impac ca el? Sa incerk sa-l uit? sunt disperatacrying

Răspuns Câştigător
| CristinaElena96 a răspuns:

Hey bunabatting eyelashes
am un sfat [pentru tine: nu iti mai ascunde sentimentele
daca o sa fi cu altcineva te vei gandi la el
si el daca va fi cu altcineva se va gandi la tine
asa ca ce mai astepti?
eu zic sa te impaci cu el
dar am vazut ca tu nu vrei sa recunosti ca ink il iubesti
probabil a facut o greseala grava in trecut
dar daca il iubesti eu zic sa-i mai dai o sansa
bafta:*

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai se vede clar ca il placi si ca nu poti trai fara el. Vrei sa traiesti in minciuna? Lasa rusinea la o parte si spune-i ca-l placi! Succes!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Timpul rezolva problemele astea. Ai grija de tine si lucrurile se vor aseza usor-usor.

| CristinaElena96 a răspuns:

Multumesc pentru funda:X:*

| RaluE a răspuns:

Bunahappy.

Asigura-te ca nu era o glumita proasta, fii sigura de ceea ce simti pentru el si daca si el te iubeste atunci nu vad nicio problema in a va impaca.

Bafta:*

| cucu :> a răspuns:

Pai ce s`a intamplat? De ce v-ati despartit?
Asta depinde de gravitatea lucrului pe care l-a facut el sau care a fost motivul care a declansat despartirea voastra.
Daca tu consideri ca ceea ce a facut el nu este grav mai dai o sansa, dar gandeste`te bine sa nu faci o greseala si sa ajungi sa iti plangi in pumni.
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-i mai dai o sansa happy. Poate ca si-a dat seama ce a pierdut si acum regreta happy Daca tu il iubesti si el ti-a confirmat ca te iubeste, spune-i ca sa vorbi-ti si sa v-a impacati... Te pup :*:*:*

| ily kim nam gil a răspuns:

Daca simti nevoia sa te impaci cu el fa-o.happyfa ce crezi u ca e cel mai bine pentru voiwinkingsucceswinkinghappy