| bogdan133 a întrebat:

Aseara i-am cerut prietenia unei fete ( colege ). Dupa ce i-am spus ca o plac ia mi-a spus ca am lasat-o cu gura cascata. Atunci am intrebat-o daca ar vrea sa iesim sa ne plimbam sa mai vb si iaute ce mi-a dat raspuns " nu bodi ca se ajunge prea departe nu te supara pe mine dar mereu te-am vazut ca un amic ca un coleg nu ca gajiic. Sa mai incerc sau nu. Sfaturi va rog vreau sa specific ca-mi place foarte mult de ea!

Răspuns Câştigător
| Castiel a răspuns:

Eu as zice sa o lasi fetele gandesc altfel decat tine:-J pentru noi baietii nu exista prietenie (amicie) intre o fata si un baiat, e ca si cum fetele ar avea 2 tipuri de dragoste, una de prietenie si una de iubire daca te considera prieten eu zic sa o ignori la maxim si sa rupi orice legatura cu ea, asta daca o iubesti mult deoarece nu cred ca iti va conveni sa o vezi cu altul sau similar nu?+ca poate i se face mila de tine sau se simte vinovata si poate iti acorda o sansa asta sau fii catelushul ei^^ depinde cat de tare esti tu din fire!

4 răspunsuri:
| BuBuRuZaForEver a răspuns:

De obicei la fata e frica sa recunoasca cea ce simte pentru un baiat,deoarece fata e cea care pune cel mai mult suflet intr-o relatie, si ea va suferi prima si mult daca e sa se desparta! Ea incearca sa fie sigura ca tu o placi! Mai incearca dar nu asa simpul ci cu o floare, sa vada ca chiar o placi cu adevarat! Incearca sa-i fii mereu in preajma!

| MihaCool99 a răspuns:

Eu sa zic sa nu mai incerci, deoarece daca te placea atunci accepta din prima. Daca vrei poti sa mai incerci, dar noi fetele nu prea ne place sa traga toata lumea de noi sa fim impreuna.Acesta e sfatul meu.Fa ceea ce consideriwinking
Bafta! fundita? plz:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biata fata... Cand a vazut in ce hal scrii, s-a lamurit. Nu mai incerca, nu faci decat s-o superi.

| dcm4ever a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa mai continui deoarew ce tu o sa o stresezi prea mult si nu o sa mai fie nici moarta cu tine...(treaba testata pe oielea mea de baiat...)
Dar te sfatuiesc in schimb: incearca sa "o vrajesti" un pic iar la un moment dat sa apari cu o alta fata langa ea si o vei face invidioasa sau mai bine fa-o direct...dar ai grija ca cele doua fete sa nu vorbeasca foarte bine sau chiar sa fie cea mai buna prietena a iei...
Succes!