| flor31 a întrebat:

Aseara in club ..ma tot pipaia un baiat, si tot ma feream, i-am zis sa ma lase in pace, iar apoi am plecat in alta parte, si dupa cateva minute il vad in spatele meu, tot incerca sa ma cuprinda, si m-am ferit, m-am ascuns, si m-a gasit apoi am stat de vorba cu el putin apoi a plecat, mai tarziu a trecut cu prietenii lui, si s-a oprit 2 minute langa mine zambindu-mi, apoi a plecat, iar cand sa ies din club, a trecut pe langa mine foarte repede. Astazi ma simt tare prost, m-am purtat foarte urat, nu stiu de ce nu am stat de vorba cu el, el ii foarte frumusel si aproape la toate fetele le curg saliva dupa dansul, acum regret, oare de ce m-am purtat asa de urat, voi ce parere aveti?

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mie nu mi se pare ca tu te-ai comportat urat, ci el, pentru ca isi permite cam prea multe cu tine desi nu aceti o relatie.

Mi se pare cam fustangiu si nesimtit.

Te simti rusinata ca i-ai refuzat pipaiala ieftina? Bine ai facut.Pana nu o aveti o relatie serioasa nu ai de ce sa fii carnea lui de taraba...

E cert ca el vrea o aventura!

| Crisu a răspuns:

Pebtry ca a fost prea direct, si probabil te-a deranjat. Te-a pipait, cand nu va cunosteati prea bine. Nu mi se pare nimic ciudat, daca te place, te va cauta el. Stai linistita! :*

| AndaWest a răspuns:

Asa stralucit nu e daca numai te pipaia. un baiat inteligent nu face asa deci nu trebuie sa iti para rau

| DeeaMarry a răspuns:

E normal sa te porti asa! Demnitatea ta de fata te-a condus in acele momente si asta e un lucru foarte bun, sa stii!
Niciun baiat care incepe sa te pipaie fara sa fie nimic intre voi nu merita atentia ta. Inseamna ca e lipsit de tact, ca sa spun frumos(termenul mai urat ar fi nesimtit).

| Nordic a răspuns:

Şi acum îţi pare rău că ai pierdut un tip pe care toate fetele îl plac pentru că arată bine? Şti, există alte modalităţi de abordare. Adică... dacă te pipăia, nu cred că ar fi vrut ceva serios cu tine. Sau ăsta e un nou stil de abordare pe care eu nu-l înţeleg?

| flor31 explică (pentru Nordic):

Imi pare rau ca nu am vrut sa vorbesc cu el a doua oara, cand a venit la mine fara sa ma pipaie

| LineGuide a răspuns:

Daca ii pasa te cauta...
Cat despre:,, oare de ce m-am purtat asa de urat, voi ce parere aveti?''; ai fost speriata, normal, vine unu te pipaie si cica te place... daaa...
Daca intr-adevar iti place de el cauta-l tu...

| LineGuide a răspuns:

Pls add: iisixnika@yahoo.com

| rousz a răspuns:

Buna! poate a fost ceva de moment fiecare avem momentele noastre ..nu-i nimic daca ii place intr-adevar de tine te va cauta

| flor31 explică (pentru rousz):

Nu are nici o data de contact a mea

| rousz a răspuns (pentru flor31):

Ti-am spus poate ca a fost un moment neplacut al tau

| xAndraax a răspuns:

Eu stiu ca baietii sunt mai ai dracu cand vine vorba de o fata care ii refuza/evita. Daca spui ca toate fetele sunt topite dupa el si el s-a tinut seara dupa tine inseamna ca i-a placut ceva. Nu parea disperata acum, pari indiferenta ca si cum nimic nu s-ar intampla si probabil te va cauta el curand.