anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara iubitul prietenei mele, cu care ma inteleg foarte bine m-a sarutat, desi eu nu vroiam si m-am tras. Acesta mi-a zis sa nu-i zic nimic prietenei mele deoarece se vor desparti si el tine la ea si ea la el. Ce sa fac? Daca ii spun se vor desparti si au destul timp impreuna si ea tine la el foarte mult. Orice raspuns e bine venit. Multumesc

3 răspunsuri:
| lavyBandB a răspuns:

Daca el chiar tinea la prietena ta nu te saruta! M.ai bine i.ai spune ca poate nu esti prima pe care incearca sa o sarute...

| wildthing a răspuns:

Dar cum de ai ramas tu singura cu iubitul prietenei tale si ai tolerat situatia pana in punctul in care a ajuns sa te sarute? Esti sigura ca nu te-ai jucat un pic, ca nu l-ai ajutat cumva sa faca pasul asta?

| Just4FunHD a răspuns:

Daca nu esti tu de vina in situatia asta. Si chiar daca l-ai fi provocat si el tine mult la ea, nu ar fi trebuit sa cedeze. Ia atitudine si spune-i prietenei tale inainte sa nu fie prea tarziu sa il prinda ea cu altcineva. Nu trebuie sa ii spui sa se desparta ci sa fie mai atenta si sa ii cantareasca mai bine sentimentele.