Am trait si eu o poveste asemanatoare. Te-as sfatuii sa incerci. Asa am avut si eu un prieten foarte bun. Cand iesea de la lucru venea mai intai in fata blocului meu sa ma vada. Sambata si duminica ieseam, uneori mergeam la el si mancam pizza, vedeam filme. Am stat pentru el 2 ore in ploaie la ora 11 noaptea pentru a-i spune tot ce simt pentru el, dar n-am indraznit.
Intr-o dimineata i-am trm un mesaj cu tot ce simt pentru el si nu mi-a raspuns. Am alergat la el, am batut la usa si l-am intrebat daca a citit mesajul. Nu-l citise, atunci am incercat sa-l sarut si m-a respins. M-a imbratisat si mi-a spus ca nu e pregatit sa inceapa o relatie (se despartise de prietena lui de 3 saptamani, eu nestiind asta).
Am fost o perioada la pamant si si acum dupa 9 luni, tot ma mai gandesc la el. Stiu de la prietenii lui ca ma placea si inca ma place, dar era nehotarat.
Acum e tarziu, eu am pe altcineva.
Sincer, te sfatuiesc sa-l saruti, nu ai nimic de pierdut. Daca refuza, ramaneti in continuare prietenii, dar daca nu refuza poate fi inceputul unei frumoase povesti de iubire. Daca nu vei incerca, te vei intreba mereu: "Ce-ar fi fost daca?"
Asa ca... fugi la el si spune-i ce simti!
Uite sfatu meu...nu incerca sa-l sarutzi,asteapta sa faca el primul pas(in generel baietzilor le place ca ei sa faca primul pas). Stai aproape de el,mangaiel,joacate cu parul lui si daca simteceva pentru tine,lucrurile vor evolua si va incerca sa te sarute. Insa ai grija, nu forta lucrurile! Succes^.^. sper ca te-am ajutat:*(daca da, funda plz)
Poti sa ii zici am o surpriza pentru u si sa ii zici sa inchida ochi si sa il saruti. Eu cred ca te place. Poti sa incerci sa il saruti dar nu unul direct. Dar de ce nu il lasi pe el sa faca pasul?
Parerea mea e ca il placi si ca te place... sentimentul e reciproc succes cu el... saruta-l sigur ii va placea ( nu uita guma) succes
Ce draguuut e clar ca intre voi e putin mai mult decat o prietenie. sau cel putin asa credeti voi. am fost in exact aceeasi situatie: mi-am chemat prietenul cel mai bun la film, mi-a adus ciocolata, mi-a cantat putin la chitara, ne-am uitat la film, in timpul filmului ne-am apropiat putin si seara s-a incheiat cu un sarut. astfel am inceput o relatie care n ua durat decat o luna si ceva pentru ca, probabil, noi am confundat prietenia cu dragostea. si astfel am ajuns sa pierd si prietenia pentru o prostie. dar acum ne-am apropiat iar. si totusi. nu o sa mai fie ca inainte asta este poovestea mea. a ta poate fi altfel. totul depinde numai de voi. doar voi stiti ce simtiti unul pentru celalalt. si varianta cealalta ar fi ca daca nu incerci nu vei sti niciodata cum ar fi fost daca "ar fi fost sa fie." o sa ai mereu sentimentul ca poate ai fi avut de pierdut. dar stii vorba"daca nu risti, nu castigi". in concluzie, cu riscul de a pierde prietenia eu zic ca merita sa incerci sper sa nu ma insel. bafta iti doresc
Incearca mai intai sa-l tii de mana. Daca accepta sa-l tii de mana, incearca sa-l saruti incet si frumos. Daca refuza sarutul, nu spui nimica si continuati activitatea.