| MissMikaelson a întrebat:

Aseară l-am visat pe fost spunându-mi : " ieşi afară? de ce esti supărată pe mine? ". Eu acum nu-mi prea amintesc decât ca era pe mess, parcă, unde vorbim mereu. Mi-am scris asta in telefon si am salvat ca sa pun întrebarea asta. Ce înseamnă? Acum cateva seri l-am visat ca m-a luat in brate si chiar îl simţeam, asta am notat dar chiar nu pot sa uit. Si am citit pe net ca visele astea nu trebuie ignorate si ca înseamnă ca am pe cineva aproape de inima mea. Ca simbolizează, parcă, dragostea si grijă... Da, inca Mai sunt atrasă de el. Dar visele înseamnă multe. Am citit astawinking.

Fara comentarii idioate! N-am chef de mişto.
Mersi frumos!

Răspuns Câştigător
| pinkystyleツ a răspuns:

Probabil e doar un semn ca ar trebui sa va impacati si ca el chiar iti lipseste. De obicei cand visezi o persoana ca te ia in brate iti poti da seama ca tii la el. Bafta!:*

2 răspunsuri:
| MissMikaelson explică:

laughing))) NU!
M-a intrebat daca ies afara adica daca ies prin oras sau in parc etc.

| chazz a răspuns:

Vrajeala cu semnele viselor.Este o parte din minte ta de care tu nu esti constienta si creierul te ajuta sa iti aduci aminte prin vise,are o legatura cu el,iti dai tu seama de el,analizeaza,cand te trezesti nu te misca si gandeste-te la orice lucru (calculator, pomi, baie, etc.) pana iti vine in minte o imagine legata de vis si intreba-te "de ce asa?", asa iti dai seama de ce ai visat acel lucru.
Numai bine!