Eu as zice sa mai incerci inca o data, insa zii direct, fata-n fata. Poate ea a crezut ca iti bati joc de ea...nici mie nu mi-ar placea sa imi spuna un baiat ca ma place printr-un mesaj. Daca ii spui in fata o sa fie cuprinsa de acel sentiment si o sa se topeasca, incearca sa ii spui acest lucru intr-un loc in care sa nu fie prezenti prietenii vostri. Daca te refuza inseamna ca ea nu poate sa vada in tine decat un amic si nimic mai mult.
Unele fete nu spun ca nu plac un baiat ci doar ca "vor sa fie doar amici" fiindca sunt totusi unii baieti mai sentimenetali si care pot fi raniti usor izbindu'se de o negare. Sau poate pur si simplu e dur sa spui cuiva"nu vreau sa fiu cu tine." Cred ca cel mai bine pentru tine ar fi sa te duci sa vorbesti cu ea direct, sa o intrebi daca te place sau daca ar mai avea pentru ce sa mai insisti...in cazul in nu ai chiar atat de mult tupeu... poti incerca cu un biletel in timpul orei.
Bafta. Funda?
Sal. pai eu zic sa nu mai incerci adica ea a zis odat' nu. poate chiar te vede ca pe un amic si nu vrea nimic mai mult si... sa nu o sacai ca apoi nici ca pe un amic nu o sa te vada parerea mea bye
Sal. pai eu zic sa nu mai incerci adica ea a zis odat' nu. poate chiar te vede ca pe un amic si nu vrea nimic mai mult si... sa nu o sacai ca apoi nici ca pe un amic nu o sa te vada parerea mea bye
Mutubal întreabă: